Bir zamanlar Yahudi lobisinin gücü öyle abartıldı ki, Amerikaya giden her Cumhurbaşkanı ve Başbakan, resmi görüşmelerinden önce veya sonra Yahudi lobilerini de ziyaret ederek şerlerinden emin olmak isterlerdi.

İsterseniz araştırın, ziyaret etmeden dönen bir yetkili bulabilecek misiniz

Geçen seçimde Obamayı desteklememelerine rağmen Barack Hüseyin Obama Başkan olunca güçsüzlüklerinin açığa çıkmaması için birçok şey yapmışlardı.

Dünkü seçime giderken açıktan Netanyahu tarafından Obama tehdit edildi.

"Ya bizi desteklersin ya da önümüzdeki seçimde makamını terk edersin" denildi.

Acaba bu kadar güçlüler mi diyerek seçim boyunca iki aday tarafından Yahudi lobileri ziyaret edildi.

Yahudi lobileri açıktan Mitt Romneyi destekleyeceklerini açıkladılar.

Japonyadan Lâponyaya kadar bütün ülkeler de Yahudi lobisine karşı Hüseyin Obamayı destekledi.

Obamanın ismindeki Hüseyini öne çıkarmamın nedeni ünlülerimizden birinin "İsminde Hüseyin olması insana güven veriyor" demesindendir.

Kendisi de Hüseyin üzerinde duruyor.

Birinci seçilişinin resmi ilanı esnasında, galiba papazdı, "Barack Obama" dediğinde Obama, "Hüseyini de var" diyerek uyardı ve yeniden "Barack Hüseyin Obama" dedi.

Başkan Obama, Hüseyin adını çok önemsiyor.

Bu günden itibaren Stratejik Araştırma Enstitüsü görevlileri görecektir ki Amerikayı ziyaret eden devlet üst düzey görevlileri Yahudi lobilerinin önünden bile geçmeyecekler.

Geçenler de perişan hallerini, büzülen dudaklarını, çatılan kaşlarını, eğilen başlarını görmek için uğrayacaklar.

Yahudi lobilerinin Amerikan vatandaşları üzerinde hiçbir oy etkileri olmadığı gibi antipatileri olduğu da ortaya çıkıverdi.

Önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyetçiler de Demokratlar da oy kaybına uğramamak için Yahudi lobilerinin destek vermemeleri için özel gayret sarf edecekler.

Samiri gibi olacaklar.

"La Misas" diye bağıracaklar. (Bakınız Kuran-ı Kerim, Taha suresi, ayet 97)

Samiri "La Misas" diye bağırırken Samirinin "Huvar"ı olan Amerikanın da sonu gelecektir.

Bazılarının bıyık altından güldüğünü görür gibiyim.

Altmışlı, yetmişli yıllarda hoca efendiler kürsülerden, "Komünist Rusyanın sonu gelecektir" diye vaaz verdiklerinde bayramdan bayrama camiye gelen bazı insanlarımız o zaman da bıyık altından gülerlerdi ama bıyıklarından ağızları görülmediğinden pek farkına varılmazdı.

O zamanki komünistlerimiz şimdilerde "Amerikanın da sonu gelecektir" sözüne bıyık altından gülmüyorlar çünkü sakal bıyık kalmadı. Aleni gülüyorlar.

İnşallah bizim çalışma ve temennilerimiz gerçekleşir de Müslümanlara gülenlerin de iki dünyada gülmelerini sağlarız.