Siyonist İsrail'in karanlık zindanlarında tutulan Filistinli esirlere yönelik sistematik işkence ve vahşet bir kez daha belgeleriyle gözler önüne serildi.

Kasım 2023'te Necef Çölü'ndeki Ketziot Cezaevi'nde tutulan Filistinli esir Thaer Abu Asab'ın şehit edilmesiyle ilgili kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı.

Cinayete ortak olan Siyonist gardiyanlardan birinin, savunmasız esirlere uyguladıkları insanlık dışı şiddeti adeta bir "zafer" gibi anlattığı WhatsApp yazışmaları ifşa oldu.

İşgalci Gardiyanların Işkence Yazışmaları Ifşa Oldu Artık Öldü, Çok Mutluyum!V

- KATİL SÜRÜSÜ HÜCREYE GİRİP ÖLESİYE DARP ETTİ!

Sözde adalet mekanizmalarının sadece bir kılıf olduğu İşgalci İsrail rejiminde, Devlet Savcılığı tarafından Beerşeba Bölge Mahkemesi'ne sunulan iddianame, zindanlardaki vahşetin boyutunu gözler önüne serdi. Ancak işgalci rejimin yargısı, bu vahşi cinayeti yalnızca "taksirle ölüme neden olma" gibi hafifletici bir suçlamayla geçiştirmeye çalışıyor.

İddianameye yansıyan gerçeklere göre, 18 Kasım 2023 tarihinde Siyonist kıdemli gardiyan Walid Hatib, emrindeki 11 cellada hücrelere girerek Filistinli mahkûmları darbetme talimatı verdi. Siyonist gardiyanlar, savunmasız esirlere yumruk, tekme ve coplarla alçakça saldırdı.

Bu vahşi saldırı sonucunda 38 yaşındaki Thaer Abu Asab'ın çok sayıda kaburgasının kırıldığı ve kalbinde yırtılmalar meydana geldiği belirlendi.

Ağır yaralanan Abu Asab, maruz kaldığı ağır işkencelerin yol açtığı kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitirdi.

Sözde savcılık bile saldırının ölümle sonuçlanabileceğinin açıkça bilindiğini itiraf etmek zorunda kaldı.

İşgalci Gardiyanların Işkence Yazışmaları Ifşa Oldu Artık Öldü, Çok Mutluyum!

- SİYONİST GARDİYANDAN KAN DONDURAN MESAJLAR!

İşgal rejiminin medyasından Haaretz’e sızan yazışmalar, Siyonist zihniyetin karanlık ve hastalıklı yüzünü bir kez daha deşifre etti.

Vahşete bizzat katılan kadın gardiyan Oshrit Aliga'nın, Abu Asab’ın şehit olduğu gece bir arkadaşına gönderdiği mesajlar kan dondurdu.

Cinayet gecesi arkadaşına, "Tatlım, sana bir gelişme aktarayım, artık öldü" şeklinde mesaj atan katil Aliga, bu durumdan "çok mutlu ve memnun" olduğunu yazdı.

Hücrenin kan gölüne döndüğünü soğukkanlılıkla anlatan gardiyan, hiçbir pişmanlık duymadığını ve bu vahşet uğruna kariyerini feda etmeye hazır olduğunu küstahça dile getirdi.

Skandal niteliğindeki bu itiraflara rağmen Aliga hakkında henüz bir dava açılmamış olması, Siyonist rejimin katilleri nasıl koruduğunu bir kez daha kanıtladı.

İşgalci Gardiyanların Işkence Yazışmaları Ifşa Oldu Artık Öldü, Çok Mutluyum!-2

- "BİRİNİN BÖBREĞİNİ KIRMADIYSAM KOĞUŞA GİRMEM!"

Aralık 2023 tarihli diğer WhatsApp mesajları ise İsrail zindanlarındaki insanlık dışı muamelenin "istisnai" değil, sistematik bir rutin olduğunu kanıtlıyor.

Katil Aliga'nın yazışmalarından öne çıkan vahşet detayları ise şunlar:

  • İnsanlık Dışı Karşılama: Yeni getirilen Filistinli esirler, iç çamaşırlarıyla ve gözleri bağlı bir şekilde soğukta bekletilerek sözde "Şabat karşılaması" adı altında ağır işkencelerden geçirildi.
  • Vahşet Yarışı: Kendi aralarında coplarının kanını temizlemekle övünen gardiyanlar, bir esirin "böbreğini kırmadan" koğuştan çıkmayı kendileri için bir eksiklik olarak görüyor.
  • Toplu İşkence Seansları: Kemerini çıkararak esirleri kırbaçlayan vardiya komutanları ve kelepçe yetersizliğinden esirleri birbirine bağlayıp topluca darbeden katil sürüleri, zindanlarda adeta terör estiriyor.

İşgalci Gardiyanların Işkence Yazışmaları Ifşa Oldu Artık Öldü, Çok Mutluyum!S

- 7 EKİM'DEN BU YANA ZİNDANLARDA 105 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU!

2005 yılından bu yana Siyonist zindanlarda esir tutulan Fetih Hareketi mensubu Thaer Abu Asab, işgalci vahşetin ne ilk ne de son kurbanı oldu.

İnsan Hakları İçin Doktorlar İsrail örgütünün açıkladığı acı verilere göre, 7 Ekim 2023'teki Aksa Tufanı'nın ardından başlayan süreçte İsrail zindanlarında ve gözaltı merkezlerinde tam 105 Filistinli esir işkence, tıbbi ihmal ve kötü muamele sonucu şehit edildi.

Uluslararası toplumun sessizliğinden cesaret alan İşgalci İsrail, zindanlarını Filistinli Müslümanlar için birer ölüm kampına dönüştürmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi