* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye dünyadaki sömürü düzeni sona mı erecek?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye sömürü düzeninin en önemli parçası olan ‘dolar imparatorluğu’ sona mı erecek?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye dünyadaki zulümler sona mı erecek?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye Gazze’de, Filistin’de ya da bir diğer İslam coğrafyasında devam eden kan ve gözyaşı dinecek mi?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye 7 Ekim 2023’ten bugüne kadar devam eden ve halen süren dünyanın en acımasız Gazze soykırımına ‘dur’ denecek mi?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye Siyonistlerin Vadedilmiş Topraklar (Arz-ı Mev’ud) Planı çöpe mi atılacak?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye dünyanın bir noktasında planlanan karanlık senaryolar, darbeler, Bizans oyunları, takılan çelmeler bitecek mi?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye NATO’nun son çağda kendisine hedef olarak seçtiği ‘İslam düşmanlığı’ndan vaz mı geçilecek?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye garip gurabanın, fakir fukaranın iliğine kadar sömürüldüğü ‘faiz sarmalı’ndan dönüş mü olacak?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye ABD yönetiminde her dönem etkili olan ve kararlara damgasını vuran ‘Siyonizm’ etkisini yitirecek mi?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye dünya masmavi bir barış sabahına mı uyanacak?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye dünyanın hemen her noktasında hüküm süren ‘zengin daha zengin, fakir daha fakir’ olmaya devam etmeyecek mi? Gelir adaletsizliği sona mı erecek?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; Trump seçildi diye Amerika ve müttefikleri ırkçı ve emperyalist hedeflerinden cayacak mı?
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; hiç fark etmez! Irkçı emperyalistler affetmez!
* Ha Kamala Harris ha Donald Trump; ne ABD ne Rusya! Tam bağımsız Türkiye!

HASAN BASRİ YAZICI NELER ANLATTI?
Hasan Basri Yazıcı…
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Üniversiteler Komisyonu Başkanı…
Haydarpaşa Limanı’nda Soykırımcı İsrail’e mühimmat taşıdığı gerekçesiyle ‘Kathrin’ isimli gemiyi protesto eden AGD’li gençlerin lideri…
Hasan Basri Yazıcı, TV5’te Buyurun Başlıyoruz programına katıldı ve protestonun ayrıntılarını anlattı.
Bütününü tv5.com.tr’den ya da YouTube’dan izleyebilirsiniz ama dikkat çeken bir ifadesini paylaşmak isterim.
Hasan Basri Yazıcı dedi ki;
* “Biz bu eylemi devletimizin elini güçlendirmek için yaptık!”
* “İsrail elbette Soykırım suçundan yargılanacak! Bizim devletimiz soykırıma yardım ve yataklıktan yargılanmasın diye biz bu eylemi yaptık. Devletimizin elinde, ‘Bizi halkımızla karşı karşıya getirmeyin!’ kozu olsun diye bu eylemi yaptık…”
***
Her zaman söylüyorum; devletimizin, milletimizin geleceğinin garantisi AGD’li gençler…
ŞEHİT YAHYA SİNVAR’IN SON MESAJI!
Geçtiğimiz günlerde işgalci İsrail tarafından şehit edilen HAMAS lideri Yahya Sinvar’ın HAMAS yönetimine gönderdiği son mesajı ortaya çıktı. Yahya Sinvar mesajında oldukça net bir şekilde İsrail’e karşı sürdürülen mukaddes cihadın devam edeceğini belirtiyor. Mesajın tam metni şöyle;
* “Bu savaşın çoğu kimsenin zannettiğinden daha uzun süreceğini idrak etmemiz gerekiyor. Ama bu savaşın uzaması Allah’ın izniyle özgürlüğe ve bu Siyonist oluşumun topraklarımızdan def edilmesine daha fazla yaklaştığımız anlamına geliyor. Bundan dolayı kendinizi bu işgale karşı uzun bir yıpratma savaşına hazırlayın. Allah’ın izniyle bu savaşın sonunda Mescid-i Aksa’nın kapılarına dayanacağız!”
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?
* Beyler Sanat ve Mirasımız Kudüs Derneği tarafından organize edilen ŞAHİTLER (Var olan ne ki, bizi yokluğuyla üzenler vardır) adlı bir perdelik tiyatro gösterisi galasının 14 Kasım 2024, Perşembe günü saat 18:30’da Fatih Belediyesi Başkanlık Binası C Blok’ta (Akşemsettin Mah. Şair Cem Sokak No: 26 Fatih/ İstanbul) adresinde yapılacağını, Yusuf Engin Gezer’in yönetmenliğini yaptığı oyunda; müzik: Yücel Arzen, Danışman: Mine İzgi, Konsept: Orhan Buyruk, Oyuncular: Seyfullah Kartal, Hayrettin Batur, Metin Benli… olduğunu, oyunun 10 yaş ve üzerine hitap ettiğini, tiyatro oyununun, “Gazzenin ve Kudüs’ün hayatın kıyısında değil, kalplerimizin ortasında olduğunu gösteren, olayları irdelerken kimi zaman ağlatıp kimi zaman da güldüren Şahitler isimli oyunumuz…” anonsu ile sunulduğunu, biliyor musunuz?
* Mirasımız Kudüs Derneği’nin, Prof. Dr. Zekeriya Kurşun ile Prof. Dr. Mahmut Hakkı Akın’ın danışmanlığında, Argetus Araştırma ile Türkiye genelinde gerçekleştirdiği “Kudüs Algı Araştırması”nın sonuçlarının 13 Kasım 2024 Çarşamba günü saat 10:00’da Fatih’te bulunan Ottoman’s Life Hotel Deluxe’de açıklanacağını, araştırmanın ülkemizde Kudüs’e olan bakış açısını ve halkımızın Kudüs ile ilgili bilgi ve duygusal bağlarını anlamaya yönelik önemli veriler ortaya koyduğunu, biliyor musunuz?
ALLAH'IM!
Nerde bizim ordumuz
Yok oldu gururumuz
Çiğnendi onurumuz
Yücelt bizi Allah'ım
***
Ölümden korkmaz idik
Nasıl bu hale geldik
Nefsimize yenildik
Kurtar bizi Allah'ım
***
Tekbirlerle coşardık
Cihat için koşardık
Engelleri aşardık
Koştur bizi Allah'ım
***
Günahlara dalmışız
Yalanlara kanmışız
Tükenmişiz yanmışız
Koru bizi Allah'ım
***
Gül açardı bahçeler
Dilde bozuk lehçeler
Pula döndü akçeler
Kaldır bizi Allah'ım
***
Ruhsuz beden olmuşuz
Cenazeye dönmüşüz
Biz yaşarken ölmüşüz
Dirilt bizi Allah'ım
***
Can verir can alırdık
Ölmez diri kalırdık
Düşmanı tüy sanırdık
Büyüt bizi Allah'ım
***
Basiretler bağlandı
İman ahlâk doğrandı
Şeytanlaşma sağlandı
Düzelt bizi Allah'ım
***
Korku nedir bilmezdik
Başarmadan gülmezdik
Şehadetsiz ölmezdik
Güldür bizi Allah'ım
***
Ayrılmayan kardeştik
Dağılınca kinleştik
Dostluklardan vazgeçtik
Sevdir bizi Allah'ım
***
Rabbim seni unuttuk
Tağutları dost tuttuk
Dizilerle avuttuk
Affet bizi Allah'ım
***
Susuz kaldı söğütler
Fayda vermez öğütler
Söz dinlemez züğürtler
Döndür bizi Allah'ım
***
Çorak toprak olmuşuz
Ot yeşermez donmuşuz
Kuru dala konmuşuz
Yeşert bizi Allah'ım
(Yavuz Mercan)
---
