Yandaşlar kimi arkadaşları tarafından sıkça tercih edilmekte olan “tehdit dilinden” yakınmaya başladılar.
Lafa “bize tehdit dili yakışmaz” diye giriyorlar.
Kendilerine yönelik bir tehdit söz konusu olursa kanunlar çerçevesinde cevabını vereceklerini ifade ettikten sonra “tehdit korkakların işidir” diyorlar.
Yandaşlar kimi arkadaşları tarafından yapılan “listelerimiz hazır”, “herkesi fişledik” gibi açıklamalardan uzak durmaya çalışıyor ve “kadınlarınızı çocuklarınızı bize karşı nasıl korursunuz” türünden ifadelerin inançları ile bağdaşmadığını dile getiriyorlar.
Yandaşların bu tür beyanlarına bakınca aralarından çıkan kimi densizlerin yaptıkları açıklamalardan dolayı üzgün olduklarını düşünmek mümkün ama bu tür beyanlarda bulunanların aralarındaki çürük elmaları ayıklamak için hiçbir şey yapmadıklarını görünce de samimiyetlerinden şüphe etmeye başlıyoruz.
Madem “tehdit dili bize yakışmaz” diyorlar, o halde bu dili tercih edenler hakkında nasıl bir işlem yaptıklarını da açıklamalılar.
Böyle konuşanları bırakın cezalandırmayı ya da aralarından uzaklaştırmayı daha doğru dürüst kınamıyorlar bile!
Yetkili ve etkililere bu dili tercih edenler hakkında ne yapmayı düşündükleri sorulduğunda “büyütülecek bir şey değil” gibi akla ziyan cevaplar veriyorlar.
Doğru onlar açısından “büyütülecek bir şey” değil!
Çünkü kimi arkadaşları tarafından hazırlanan öldürülecekler listesinde kendi adları yok!
Ya da bir an evvel ortadan kaldırılmaları gerekenler listesinde yakınlarının adı geçmiyor.
Ve onların kadınlarını-çocuklarını “tehdit eden” de yok!
Hâl böyle olunca insan tabii “ortada büyütülecek bir şey” olmadığını söyler!
Onlar açısından büyütülecek mesele herhangi birinin bu iktidar hakkında “gidecekler” demiş olmasıdır.
Gidecekler denildiği anda akıllarına hemen darbe ihtimalini getirip darbe sevdalılarına(!) karşı savaş açmak onlar için büyütülecek bir meseledir.
Yandaşlar o kadar alıngan oldular ki “gökte bulut var” denilse “siz bize ördek dediniz” diyecek kadar ipin ucu kaçmış vaziyette.
Bir taraftan “tehdit dilini” tercih edenlerle aralarına mesafe koymaya çalışırken diğer taraftan onları himayelerine alarak bu dili sahiplenmiş olduklarının farkında bile değiller.
Bu dilden gerçekten rahatsız iseler bu dili tercih edenlere karşı bir tavırlarının olması gerekmez mi? Hiçbir şey yapamasalar bile korkak olarak tanımladıkları bu kişileri kınamayı akıl etseler bari!
Tehdit dilinden yakınıyorlar!
Zeki Ceyhan
Yorumlar (1)
En Çok Okunanlar
UEFA Şampiyonlar Ligi maçları! Maçlar saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray ve Fenerbahçe fikstürü ve saatleri
112 Acil Çağrı Merkezi personel alımı başvurusu! KPSS şartı var mı, kadrolu mu, 33 personel için başvurular ne zaman başlayacak?
Metin Bilgesoy kimdir, eşi Fatoş Akıl Bilgesoy kimdir, Eskişehir kazası nasıl oldu?
Arda Güler neden oynamıyor? Cezası ne? Kadroda neden yok? Inter maçında yedek mi?
Selçuk Mızraklı’nın eşi kimdir, Zeynep Mızraklı ne iş yapıyor, ne zaman evlendiler, kaç çocukları var?
Cüzdanlarda 1 TL devri kapanıyor: Darphane resmen açıkladı
İngiltere'nin 'boykot' hazırlığı ABD ve İsrail'i panikletti: Siyonist lobiden Londra'ya ekonomik şantaj!
İşgalci gardiyanların "işkence" yazışmaları ifşa oldu: "Artık öldü, çok mutluyum!"
4. Tip ve 5. Tip KYK Yurtları Kaç Kişilik, Özellikleri Neler, Odalarda Banyo ve Tuvalet Var mı?
Adidas'ın kampanyasına büyük tepki: Boykot sonrası özür geldi