Mehmet Bekaroğlu “CHP’ye geçtim diye kızım ağladı” diyor!
Kızını ağlatmasa daha güzel olmaz mıydı
Her şeye rağmen attığı adımın tersliğini görerek “gözyaşları ile kendisini uyarmaya çalışan” bir evlada sahip olduğu için Yaradan’a ne kadar şükretse azdır!
Çünkü her babaya böyle şuurlu evlat kolay kolay nasip olmaz!
Mehmet Bekaroğlu CHP’ye geçişine karşı çıkan yakınlarına “Yanlış yaparsam beni uyarın” demiş!
Tamam, yakınları yanlış yapınca kendisini uyarmaya uyarsın ama evladının gözyaşları bile yanlışından vazgeçmesine yardımcı olmadığına göre öteki yakınları ne yapsın!
Mehmet Bekaroğlu “Parti değiştirdim, çizgi değiştirmedim” diye kendisini avutmaya çalışıyor!
Mehmet Bekaroğlu “her partinin bir çizgi” olduğunun farkında olmayabilir mi Zaten her parti değiştirenin her zaman kendine göre ardına saklanacağı bir mazereti yok mudur
Yıllarca AKP’yi eleştirip, demediğini bırakmayanlardan biri sonunda AKP saflarında yerini almış ve ardından hastalanmıştı!
Kendisine geçmiş olsun diye telefon eden eski dostlarına hemen geçiş nedenini açıklama ihtiyacını duyuyor ve “Bir iki yanlışın önüne geçebilirsem diye buradayım” diyordu!
Oysa telefon edenlerin onu “Niye oradasın ” diye sorgulama gibi bir niyetleri yoktu! Sadece bir geçmiş olsun demek istiyorlardı!
Ama o dostumuz yaptığı işin ezikliğini içinde o kadar derinden hissediyordu ki böyle bir savunma yaparak kendisini temize çıkarmaya çabalıyordu!
Bize göre Mehmet Bekaroğlu’nun “Parti değiştirdim çizgi değiştirmedim” açıklaması da bundan farksız!
O çizgisini değiştirmediğini sana dursun!
Er geç geçtiği partinin çizgisine gelecektir!
İstanbul’a gidecek iken İstanbul uçağına binmek yerine Trabzon uçağına binen istediği kadar ben İstanbul’a uçuyorum desin!
Bunun bir anlamı var mıdır
Belki uçak Trabzon’a indiği zaman nereden nereye uçtuğunu idrak edecektir ama etrafındakileri bir hayli üzdükten sonra bunun bir anlamı var mıdır
Mehmet Bekaroğlu’na hatırlatmak isteriz ki bu parti değişikliği sadece kızını değil pek çok sevenini üzmüştür! Belki kızı gibi gözyaşı dökmemişlerdir ama hepsinin
çok üzüldüğü bir gerçektir!