Batı ülkelerinden nefret ediyorum. Sadece ben değil tüm mazlumlar ve tüm mazlum coğrafyalar nefret ediyor. Çünkü onlar; işgal ettiler, sürgün ettiler, öldürdüler,soykırımuyguladılar, taciz ettiler, tecavüz ettiler, yeraltı ve yerüstü kaynaklarını talan edip sömürdüler.
BELÇİKA: Halen terör örgütlerine ev sahipliği yapan, tereöristlerin hamiliğine soyunan ve 1. Dünya Savaşı sonrası sömürgesi altındaki Ruanda ve Kongo’da 10 milyondan fazla insana soykırım uyguladığı için nefret ediyorum.
İTALYA: Faşist İtalya’nın, Libya’da 1911’den 1940’lı yıllara kadar uyguladığı imha operasyonları ve çölün ortasına kurduğu toplama kamplarında yüz binlerce Afrikalı Müslümanı öldürdüğü; İtalya diktatörü Mussolini, Etiyopya›da ve Yugoslavya›da 300 bin insanı katlettiği için nefret ediyorum.
FRANSA: Reform ve rönasansların ülkesi Fransa, 1830 yılında Cezayir’i işgal etti. 132 yıl boyunca Cezayir’i işgal altında tutan Fransa, 1954-1962 yılları arasında 1.5 milyon Cezayirliyi katletmesi; 1.Dünya Savaşı’nda da 900 bin Afrikalının ölümüne sebep olduğu için nefret ediyorum.
ALMANYA: Nazi Almanlar 1933-45 yılları arasında Büyük Alman İmparatorluğu’nu kurmak ve mükemmel Alman ırkını oluşturmak hedefiyle diğer milletlerden ve etnik gruplardan 21 milyon insanı topluca kurşuna dizmeleri, toplama kamplarında, fırınlarda yakarak, gaz odalarında zehirleyerek soykırıma uğratmaları; 1891 yılında da hammadde ve işgücü ihtiyaçlarını karşılamak, sömürge kurmak amacıyla Namibya’da; Adanın yerlileri Herero ve Namalar üzerine taarruz eden Alman askerleri yaşlı, kadın, çocuk dinlemeden 132 bin yerliden 117 bin insanı katlettiği için nefret ediyorum.
İSPANYA: Endülüs Emevi İslam devletini kalıntılarına bile tahammül edemeyen ve köle ticaretini kurumsal hale getirip; Afrikalıları evlerinden, yurtlarından eden ve özgürlüklerini ellerinden alan; direnenleri öldüren, ellerini ve ayaklarını kesen, İspanyadan nefret ediyorum.
İNGİLTERE: Dünyanın her yerinde katliamlarda bulunan, batmayan güneş imparatorluğu adıyla sömürge imparatorluğu kuran; Aborjinleri sistematik olarak yok eden; 1. Dünya savışında 150 bin Osmanlı askerini esir alan ve Mısır Seydibeşir Usare kampında hapis eden; askerlerimizi mikrop kırma bahanesi ile süngü zoruyla dezenfekte havuzuna sokarak 15 bin askerimizi kör ettiği için nefret ediyorum.
AMERİKA: Soykırım üzerine kurulan ve kurulduğu günden bugüne kadar Amerika, soykırımlara Kızılderilileri katletmekle başlayan; Afrikalıları köleleştiren, Hiroşima ve Nagazaki kentlerine attığı atom bombaları sonucu 135 bin kişiyi bir anda öldüren; Vietnam işgali ile 70 bin kişinin ölümüne sebep olan. Afganistan, Irak, Suriye, Libya’da milyonları katleden ve kontrgerila/terör faaliyetleri sonucu sayısı belirlenmeyen milyonları katleden Amerika’dan nefret ediyorum.
HOLLANDA: Transatlantik Köle Ticaretinin baş aktörü olan Hollanda; gemilerde taşınırken bile ölüme terk edilen öldürdükleri hariç 11 bin Afrikalıyı köleleştirerek Amerikaya götürüp sattıkları; Bosna savaşı sırasında 10 binlerce Bosnalıyı soykırıma uğrattıkları için nefret ediyorum.
SONUÇ OLARAK
RogerGaraudy “Batılılar yüz milyonu aşkın Amerika Yerlisini öldürerek dünyada daha önce benzeri görülmemiş bir soykırım yaptı. Bunun ardından üç yüz yıl süren köle ticareti sırasında en az yüz milyon Afrikalıyı öldürerek bir başka akıl almaz soykırımı gerçekleştirdi.“ demiştir. Batı felsefesini, ideolojisini ve medeniyetini insanlığın geleceği için tehlike olarak gördüğüm için nefret ediyorum.