Tanınmış yazarlarımızdan Fehmi Koru, Başbakan için: Önce Obama idi, şimdi Bush oldu, demiş. Bu benzetmeye Tayyib bey çok kızdığı için, Sayın Koru ya adeta azarlar gibi bir cevab vermiş.

Bizce Fehmi Koru nun tesbiti yanlıştır. Öyle dememeliydi, Tayyip Bey önce MİLLÎ GÖRÜŞÇÜ İDİ sonra BUSH oldu demeliydi.

Evet, Erdoğan önceleri o derece Millî Görüşçü idi ki, İstanbul Belediye Başkanı iken, Türk kamuoyuna; üzerine basa basa:

"Ben Millî Görüşçüyüm "ASLA BİR BÖLEN OLMAYACAĞIM" diye tekrar tekrar taahhütte bulunuyordu.

Ama Millî Görüş gömleğini çıkarınca Millî Görüşçülükten eser kalmadı. İslâm ülkelerinin siyâsi haritasını değiştirerek, bu bölgeleri ele geçirmekten başka bir anlamı olmayan BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİNİN amansız savunucusu olarak kraldan ziyâde kralcı olurcasına, BUSH un politikasının, en hararetli elemanı oldu. Zira kendileri hâlen Büyük Ortadoğu Projesi nin aktif bir üst düzey temsilcisi olarak EŞBAŞKINLIK GÖREVİNİ DERUHTE EDİYORLAR...

Rahmetli OSMAN BÖLÜKBAŞI bir sohbetinde:

Arifçiğim, bizim partimizden milletvekili seçildikleri halde, Meclis e girince, bizden ayrılarak başka partilere geçen o kadar çok siyasi mevta ile karşılaştım ki, bu siyasi mevtaları bağrıma göme göme, bağrım, Karacaahmet Mezarlığı na döndü demişti.

Ne yapalım, bizde siyaset böyle yürütülüyor. Bir nevi vefâsızlık mesleği gibi algılanıyor.

Sayın Erdoğan ın Bush haline gelmesi ise aşama aşama gerçekleşti:

Önce ABD ye gittiler, siyonistlerin dış ilişkiler kuruluşu CFR, kendilerini kabul etti. Hatta Sayın Erdoğan daha milletvekili ve başbakan bile olmadan kendisine CFR: ÜSTÜN CESARET MADALYASI TAKTI.

Hatırlanacağı gibi, siyonistler vaktiyle, 28 Şubat Postmodern darbesindeki gayretlerinden dolayı Sayın ÇEVİK BİR e de böyle bir madalya takmışlardı.

- Bunu tâkiben Erdoğan, Millî Görüş ün, SAĞLIKLI EKONOMİ ilkesinden vazgeçerek, Bush un fâizci kapitalist ekonomisine övgüler yağdırdı. IMF ye teslim oldu.

Bush, Erdoğan Başbakan olunca, Irak a Türk Askeri ile ABD askerlerinin kuzeyden birlikte vurmasını taleb etti. Bu talebi Erdoğan kabul etti. Talebi hayata geçirerek tezkereyi TBMM red etmeseydi, 62 bin ABD askeri, Karadeniz den, Akdeniz e, Ege ye ve Güneydoğu ya kadar olan üslerimize yerleşecek ve Türkiyemizi adeta İslâm ülkelerinin istilası için, genel bir karargah olarak kullanmaya başlayacaklar idi.

Bush un Irak a müdahale etmesine, o günlerde Fransa, Almanya, Rusya ve diğer barış isteyen ülkeler kesinkes karşı çıkmışlar idi. Eğer Türkiye olarak biz de karşı çıkarak ABD ye hayır deseydik Ortadoğu da bu fâciâlar asla yaşanmayacaktı. Dünya dengeleri açısından KİLİT ÜLKE olan Türkiye nin savaşa karşı çıkması halinde Bush dünyada yalnız kalacak, bu macerâya girmeye cesâret edemeyecekti.

Bu ve buna benzer gerekçeler, Sayın Erdoğan ın Bush hâline geldiği hakkında, Sayın Fehmi Koru nun haklı ve isâbetli bir tesbit yaptığını gösteriyor.

Netice olarak diyebiliriz ki Erdoğan ın, kendisini yenileyerek, nedamet duyarak OBAMA olmaya bile, şansı kalmamıştır.

Endişemiz odur ki, eğer OBAMA, halkımızın deyimiyle sakalı ele vererek, çevresinin, hinoğlu hin siyonistler tarafından kuşatılmasına engel olamazsa, onun da kısa zamanda BUŞLAŞARAK harcanıp gitmesi ihtimal dâhilindedir.

Nitekim siyonistler ABD de çok organizedir. ABD nin, hem Demokrat Partisini ve hem de Cumhuriyetçi Partisini, etkileri altına almış bulunuyorlar. Yâni hiçbir şeyi, tesadüfe bırakmayacak metodları mevcud.

Nitekim; Siyonistler Türkiyemizde de Millî Görüş partileri hariç, belli başlı partilerimizi ve ilaveten darbe heveslilerine hülûl edecek metodlar uyguluyorlar.

Tek çare MİLLÎ GÖRÜŞ tür. Milletimizin Saadet ve selâmete ermesi MİLLÎ GÖRÜŞ le mümkün olacaktır.