Türkiye, son 10 yıl içinde müthiş savrulmalar geçirdi. Siyaset yelpazesinin iç ve dış mihrakların etkisiyle belirlendiği bu süreçte, insanlarımızın zihinleri şekillendirildi ve arzu etmediğimiz bir siyasi tablo oluştu. İnsanlar efsane olan Milli Görüş erlerinin hizmet aşkına inanarak ve kanarak birilerine iktidar yolu açtı. 5 senedir hep beraber görüyoruz, izliyoruz. Ne var ortada

Hiçbir şey Yılmayacağız Çalışacağız Yeniden fetih ruhunu kuşanmak için farkımızı anlatacağız. Bizim farkımız çok açık.. Biz bu millete de, dünyaya da saadet getirecek bir zihniyetin, Milli Görüş ün kutlu erleriyiz. Biz, çağ açıp çağ kapatan, Orta çağ karanlığını tarihe gömen Fatih in kutlu askerleriyiz Fetih neslinin çocuklarıyız Biz, AB ci değiliz Onurumuzu, gururumuzu, tarihi kimliğimizi kapıda bırakarak AB kapısında uşaklık yapmaya karşıyız Biz, lider ülke olma potansiyelimizi kullanmanın derdindeyiz. D-8 lerin işlevsel hale getirilmesini istiyoruz. Küresel eşkiyaların dünyayı emperyalist hedefleri doğrultusunda bölüşmesine karşıyız. Ortadoğu da mazlum Müslümanların ayağa kalkmasını, Türki Cumhuriyetlerle işbirliği kurulmasını ve dünyayı kan ve gözyaşı imparatorluğu kurarak yönetenlere direnç gösterecek bir güç olmamızı istiyoruz. Biz, elele vermek, büyümek, gözyaşını dindirmek, hak ve adaleti yeryüzüne dağıtmak için yepyeni bir gelecek inşası için çalışıyoruz.

Biz, adalet istiyoruz Yeryüzü kaynaklarını kendi insanlarının refahı için kullananlara dur demek için buradayız. Biz, bu dünyayı emperyal hırslarıyla yönetenlere, bölüşmenin, paylaşmanın, adaletin ne olduğunu öğretmek için varız Sadece petrol hırsı için Irak ı işgal eden Amerika ve yandaşları ne yapıyor Silahlanmaya milyarlarca dolar harcanırken, insanlığın can çekişmesi onların umurunda mı Biz, adalet dağıtmak için varız Gücü değil, Hakk ı üstün tutan bir zihniyet taşıyoruz. Biz, onur sahibiyiz Onurumuzla gururumuzla, vakarımızla ayakta durmak istiyoruz Türkiye nin uluslar arası arenada hiç kimsenin uşağı olmasına taraftar değiliz

Biz, ulufe olarak değil, hakiki insan hak ve hürriyetleri istiyoruz Elinde yetki olduğu halde parmağını bile kıpırdatmayan, ama yaşanan haksızlık karşısında cep telefonuyla canı yananları arayarak işi kapattığını zannedenlerin iktidarcılık oyununu istemiyoruz.

Biz, onurumuz dediğimiz insan haklarını ulufe olarak bize dağıtmaya çalışanlara da karşıyız. Biz, hakettiğimiz din ve vicdan hürriyetini istiyoruz. Biz, barış istiyoruz Ülkemiz sınırları içinde de, dünyada da Kudüs te, Gazze de, Lübnan da terörizm rüzgarları estiren, siyonist emelleri için Müslümanlara yıllardır eziyet çektiren İsrail in dizginlenmesini istiyoruz. Biz, tarihe damga vuran bir neslin evlatlarıyız Bizim farkımız çok açık Biz, kapitalizmin esir aldığı bir dünya istemiyoruz. Emperyalizmin yönettiği bir insanlık istemiyoruz.