Hikmetlerle dolu Muharrem ayının dördüncü günündeyiz. Kerbela Şehitlerinin suya ne kadar ihtiyaç duyduklarını bilen bir topluluğuz. İşte o gün o suya ne kadar ihtiyaç duyulduysa bugünde Müslümanların birlik ve beraberliğine,  kardeşliğine en az o kadar ihtiyaç var.

Var çünkü Ülkemizin etrafında ateş çemberi oluşmuş, bu yangını söndürmek yerine silah tüccarları geçmişte doğu-Batı olarak görünen iki güç ticaret yarışı içerisinde yeni silahlarını da Müslümanlar üzerinde denemektedirler. Aynı zamanda Müslüman’ı Müslüman’a vurduruyor, kendilerinin burunları dahi kanamıyor. Bütün bunlar apaçık göz önünde olurken biz ne yapıyoruz. Ülkeyi idare edenler stratejik ortak ilan ettikleri ABD’den bağımsız şahsiyetli Dış Politika izlemekten uzaktalar. Mecliste grubu bulunan gerek Ana Muhalefet ve gerekse diğer Partilerinde bu hususta herhangi bir alternatif politikaları maalesef görünmemektedir.

Öyleyse, yine her zaman olduğu gibi Ülkeyi dar boğazdan ve mevcut sıkıntılardan çıkaracak yegâne alternatif Milli Görüştür. Bu gün Milli Görüşü temsil eden parti ise Saadet Partisi’dir.

1 Ekim Cumartesi günü Ankara’da yapılan temayül yoklaması, akabinde yapılan istişareler neticesinde umuyoruz ki, yeni bir heyecan ve yeni bir hamle ile yapılacak kongre neticesinde oluşacak Saadet Partisi, inançlı kadrolarına yapılacak ilk genel seçimlerde milletimiz gerekli desteği verecek, yukarıda işaret ettiğimiz sıkıntıların çaresi olacaktır. Çünkü Ülkeyi bu badirelerden kurtaracak ancak milli birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyan, Milli projeler üreten, dış politikasını batıya değil İslam Birliğine doğru geliştiren, bütün İslam coğrafyasını birleştiren bir anlayışla hareket eden bir iktidara acilen ihtiyaç vardır. İşte bu da yapılacak bir genel seçimde milletimizin Saadet Partisi’ne vereceği destekle olacaktır.

Ey millet, eğer terörden, Siyonizm’in belasından, yoksulluğun kıskacından, zulüm ve haksızlıktan kurtulmak istiyorsan Milli Görüşe gel, Saadet Partisi çatısı altında toplan ve kurtuluşa er.

Yeni Hicri Yılı ve Muharrem ayının ülkemizin, İslam Âleminin ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ederim.