Edinilen bilgiye göre, Talatpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ablasının evine gelen Gökhan isimli bir genç gece geç saatlere kadar oturdu. Geç saatte uyumanın etkisi ile sabahta uyanamayan genç, akrabalarını harekete geçirdi. Defalarca kez telefonla arandığı ve kapının çaldığı halde uyanmayan gencin yakını polise ve itfaiyeye haber verdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenle 3'üncü kata tırmandı. Kısa sürede sokaktaki diğer sakinler de toplandı. Evin açık olan balkon kapısından merdivenle içeriye giren itfaiye ve gencin yakınları, uyuduğunu gördü. Karşısında itfaiye ekiplerini gören genç neye uğradığını şaşırırken daha sonra balkona çıkararak şaşkın bakışlarla "uyuyakaldım" dedi.
İHA
İstanbul'da 'uyuyakalan genci' uyandırma operasyonu
İstanbul Esenyurt'ta ablasının evine misafirliğe giden genç, telefonlarına bakmayınca yakınları polise ve itfaiyeye haber verdi. Camda itfaiyeyi gören gençse neye uğradığını şaşırdı.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
En Çok Okunanlar
Milli Görüş uyardı ama o yanlışta ısrar etti! Beşar Esad idama mahkûm edildi! Putin tarafından sığınma hakkı verildi! Beşar Esad kimdir?
Bebek katiline öyle laflar etti ki… “Kötülüğün vücut bulmuş hali” Babasının oğlu mu değil mi?
Fenerbahçe - Lyon maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede izlenir?
ABD ve İran'dan ateşkes kararı! Gelecek hafta bitiyordu
Altın alacaklar dikkat! Uzman isim kritik seviyeyi açıkladı: Her an tersine dönebilir
Milli Gazete’nin “Helal Hayat” özel sayısı okuyucuyla buluşuyor
1991-2011 arası SSK girişi olanlar dikkat! Emeklilikte yeni fırsatlar ortaya çıktı
Beşiktaş durdu durdu bombayı patlattı: Dusan Vlahovic'in geliş saati netleşti!
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa ne kadar para kazanacak? İşte çılgın rakam
Ahbap Derneği'nde akıllara ziyan skandal: 44 milyonluk kiralık kasadan altın yerine "tylolhot" çıktı!