İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürütmekte olduğu 'Ailem Güvende' soruşturması kapsamında son 1 yıl içerisinde 118 LGBT propagandası niteliği taşıyan içerik üreten T24 adlı internet haber portalının internet ve sosyal medya hesapları İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliğince kapatıldı. Karar uygulanmak üzere Siber Güvenlik Başkanlığı'na gönderildi.
KARARIN GEREKÇESİ BELLİ OLDU
Yargı kaynaklarından aktarılan bilgilere göre, portalın son bir yılda yayınladığı 118 içerik mercek altına alındı. Bu yayınların "LGBT propagandası" niteliği taşıdığı kaydedildi.
KARAR ANINDA UYGULANACAK
Sadece ana site değil, platformun tüm sosyal medya hesaplarının da fişi çekildi. Alınan kesin karar, erişim engelinin derhal hayata geçirilmesi için vakit kaybedilmeden Siber Güvenlik Başkanlığı'na gönderildi.




