Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı parti merkezinde ağırlayınca yandaş medya, “Birbirlerine demediklerini bırakmamışlardı” diyerek bu durumu kınıyor.

Sanki böyle bir araya geliş “birbirlerine demediklerini bırakmayanların” ilk defa bir araya gelişiymiş gibi bir hava estirmeye çabalıyorlar.

Bu konuda herkes biliyor ki muhalefete mensup isimler, iktidara mensup isimlerin eline su dökemez!

Bugün Cumhur İttifakı’nın iki önemli partisi AKP ve MHP’nin önde gelen isimleri geçmişte birbirleri hakkında neler demişlerdi neler!

Muhalefete mensup isimlerin birbirleri hakkında sarf ettikleri sözlerin Cumhur İttifakı’nın iki ortağının birbirleri hakkında söylemiş olduklarının yanında esamesi okunmaz.

Bahçeli’nin Erdoğan hakkında dediklerini ve buna karşılık AKP’li isimlerin de Bahçeli hakkında neler söylediklerini hemen hatırlayacaksınız.

Yandaş medya o günlerde bir tepki göstermiş olsaydı bugün gösterdikleri tepkiyi anlayışla karşılardık.

Ve bu arkadaşların birbirleri hakkında oldukça çirkin bir üslupla konuştuktan sonra bir araya gelmelere tahammülleri yok derdik.

Ama dün böyle birlikteliklere hiç ses çıkarmazken bugün bunu kınıyor olmalarını anlayışla karşılayamıyoruz.

Ve bir çifte standart olarak kabul ediyoruz.

Destekledikleri daha doğrusu yandaşlık yaptıkları birbirlerine demediklerini bırakmadıktan sonra bir araya gelip ittifaklar kurunca hiç sesleri çıkmıyor.

Kınamıyorlar.

Ayıplamıyorlar.

Hiç “böyle bir birliktelik olur mu” demiyorlar.

Ama karşı oldukları isimler birbirlerine demediklerini bırakmadıktan sonra birlikte fotoğraf verince hemen harekete geçiyorlar.

Kınıyorlar, ayıplıyorlar hiç “böyle şey olur mu” diye ortalığı velveleye veriyorlar.

Yani bal gibi çifte standart sergiliyorlar!