Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş katıldığı bir programda yine çok konuşulacak yatırım tavsiyesinde bulundu. İslam Memiş dünyadaki risklerin devam ettiğini vurguladığı konuşmasında altın ve gümüş yatırımını yapmanın önemine değindi.
Para Üstü TV’nin Youtube kanalına konuk olan ekonomist İslam Memiş’ten yine iddialı bir altın çıkışı geldi. İslam Memiş dünya üzerinde dolaşan kara bulutların dağılmadığını aksine daha büyük risklerin kapıda olduğunu vurgularken altın ve gümüş gibi emtia yatırımcılarını kısa vadeli planlar yerine daha uzun vadeli planlar yapması konusunda uyardı. Memiş konuşmasının sonunda “Yakında herkes keşke satmasaydım” diyerek iddialı bir ifadede bulundu.
“YAKINDA HERKES KEŞKE SATMASAYDIM DİYECEK”
İşte İslam Memiş’in söz konusu altın ve gümüş yatırımı yapan vatandaşları uyardığı o sözler
“Dünya ekonomilerinde gerçek belalar, gerçek riskler daha fiyatlanmadı. Çok yakında bu riskler dünya ekonomilerinde fiyatlanacak. Delta varyantı, kuraklık, enflasyon, jeopolitik riskler yani istihbarat savaşları fiyatlandığı zaman fena fiyatlanacak. Bu gelişmeler için bence küçük, orta ve büyük yatırımcıların rehavete kapılmadan mutlaka akıllarıyla hareket etmesi gerekiyor. Altın aldım, gümüş aldım yaprak kımıldamıyor. Para kazanamıyoruz falan. Bunlar boş şeyler. Biraz daha büyük çerçeveye bakın. Yakında herkes şu cümleyi kuracak keşke satmasaydım





