İl Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması, genel sağlık, genel ahlak ve başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi adına asayiş operasyonu düzenledi. Tekkeköy’de değişik tarihlerde gerçekleşen yağma olaylarının faillerini yakalamak için 70 ekip ve 300 personelin katılımı ile bu sabah saat ise 06.00’da 8 farklı adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında birçok aranan şahıs gözaltına alındı.
Nefes kesen operasyonun görüntüleri, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Foto Film Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından klip halına getirildi. Havadan ve karadan takip edilen operasyon görüntüleri, film sahnelerini aratmadı.
Samsun Emniyet Müdürlüğünden nefes kesen operasyon görüntüleri
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 70 ekip ve 300 personelin katıldığı asayiş operasyonunun görüntüleri nefes kesti.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
En Çok Okunanlar
Şamil Tayyar’dan AK Parti’ye net mesaj! Son düzlükteyiz uyarısı
Yoğun kar yağışı sebep oldu! Valilik okulları tatil etti
İHA polemiğinde karşılıklı açıklamalar... Özel iddia etti, iktidar cephesi reddetti!
CAS Tahkim Hakimi Av. Ahmet Özkurt: “Galatasaray küme düşürülebilir”
Necmettin Nursaçan hocanın eşi Pakize Nursaçan vefat etti
İstanbul’da unutulmayan kış! 1987’de 50 saat durmadan kar yağmıştı
Allah rahmet eylesin Nursaçan hoca eşini gözyaşları içinde ahirete yolcu eyledi
Dünyada en çok göç veren ülkeler belli oldu! Türkiye ilk 10'da
BBP lideri Destici’den Gülben Ergen hakkında açıklama!
1915 Çanakkale'nin rekoru tehlikede! Türkiye'ye rakip çıktı