Transfer döneminde sıcak saatler yaşanırken, Almanya'dan futbolseverleri heyecanlandıran haber geldi. Bir dönem Bundesliga'da fırtınalar estiren 28 yaşındaki Fransız santrfor, eski yuvasına resmen geri döndü.
Satın Alma Opsiyonuyla İmzayı Attı
Alman kulübünden yapılan resmi açıklamada, Fransız hücum oyuncusunun sezon sonuna kadar kiralandığı duyuruldu.
Anlaşmada satın alma opsiyonunun da bulunduğu bildirilirken, 28 yaşındaki golcünün takıma katılmasıyla hücum hattında yeni bir dönemin başladığı kaydedildi.
Kariyeri Kupalarla Dolu
Avrupa futbolunun en üst seviyelerinde boy gösteren Nkunku; kariyerinde daha önce Paris Saint-Germain, Chelsea ve Milan gibi devlerin formalarını terletti. Fransız yıldız, özellikle Chelsea döneminde büyük başarılara imza atarak FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve UEFA Konferans Ligi şampiyonlukları yaşadı.
Eski Yuvasında İki Kupa Kaldırmıştı
Nkunku'nun Leipzig geçmişi de başarılarla dolu. 2019-2023 yılları arasında aralıksız olarak Alman ekibinin başarısı için ter döken Fransız santrfor, bu süreçte takımıyla birlikte iki kez Almanya Kupası zaferi elde etmişti.





