Ülkemizin en çok takip edilen takımlarından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları taraftarları heyecanlandırıyor.
SÜPER LİG'DE ARA TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTECEK?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) daha önce yayınladığı takvimde transfer sezonunun başlangıcını 5 Ocak 2026 olarak açıklamıştı. Ancak 5 Ocak - 10 Şubat 2026 olarak açıklanan tarihler, kulüplerden gelen talepler ve lig planlaması doğrultusunda 2 Ocak - 6 Şubat olarak güncellendi. Buna göre transfer sezonu 2 Ocak'ta başladı ve 6 Şubat'ta sona erecek.
Transfer haberleri 26 Ocak Pazartesi
Süper Lig'de kulüpler, 2 Ocak 2026'da başlayan transfer döneminde transfer kadrosundaki eksik noktaları kapatabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
İşte günün transfer haberleri:
Devlerin radarındaki Oulai de kararını vermiş görünüyor. Sezonu Trabzonspor’da tamamlamaya sıcak bakan Fildişi Sahilli oyuncu, Dünya Kupası performansıyla birlikte Avrupa’nın devlerinden birine imza atmayı planlıyor. (AKŞAM)
Trabzonspor yönetimi, elindeki değerleri parlatıp satma stratejisini benimsedi. Bordo-mavililer, Batagov ve Oulai’yi sezon sonuna kadar kadroda tutma kararı aldı. Yönetimin hedefi büyük; sezon sonunda bu iki ismin satışından kasaya 60 ila 70 milyon Euro arasında bir gelir koymak. (FANATİK)
Beşiktaş’ta gündem yurt dışından gelen bir öneriyle hareketlendi. Nice forması giyen Terem Moffi, siyah-beyazlılara teklif edildi. Fransa’da taraftarlarla sorun yaşadığı bilinen 26 yaşındaki futbolcunun transferi için teknik heyetin raporu bekleniyor. (FANATİK)
Ayrılık ihtimali konuşulan Youssef En-Nesyri’nin Juventus ihtimaline sıcak bakmadığı ve eski takımı Sevilla’ya dönmek istediği kaydedildi. (TAKVİM)
Fenerbahçe, gol yollarındaki sorunu çözmek için rotayı tanıdık bir isme çevirdi: Vedat Muriqi. Sarı-lacivertliler, Kosovalı golcüde karar kıldı ve Mallorca ile temasları bu hafta yeniden başlatıyor. Masadaki rakamın 12 milyon Euro’nun üzerine çıkacağı belirtildi.(FOTOMAÇ)
Forvet hattındaki bu belirsizlik sürerken, orta saha için ibre İtalya’ya döndü. Sarı-kırmızılıların listesinde ön plana çıkan isim Parma’nın 23 yaşındaki yeteneği Mandela Keita oldu. İtalyan ekibiyle temasların aralıksız sürdüğü, Okan Buruk’un genç futbolcuyu kadrosunda görmeyi çok istediği vurgulandı.(AKŞAM)
Galatasaray cephesinde tüm planlar değişmiş durumda. Mauro Icardi ile sezon sonuna kadar yeni bir sözleşme görüşmesi yapılmayacağı kesin bir dille ifade edildi. Teknik direktör Okan Buruk ve yönetimin, yıldız golcünün takımdan ayrılığına sıcak baktığı öne sürülüyor. (TAKVİM)
İtalyan ekibi Atalanta’nın Ademola Lookman için inadı kırıldı. İtalyanların 45 milyon Euro olan talebini 35 milyon Euro’ya indirmesi, Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. Bu indirim sonrası sarı-lacivertlilerin yeniden teklif yapabileceği aktarıldı. (FANATİK)