Başkentte kafaları karıştıran ve yürekleri yakan olay, Yenimahalle ilçesinde ortaya çıktı. Vatandaşların ihbarıyla adeta abluka altına alınan sokakta büyük bir sessizlik hâkim.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne Bildirildi

Olay, Anadolu Mahallesi 500. Sokak'taki bir apartman dairesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, dairede 3 kişinin hareketsiz halde yattığını fark eden çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kimlikleri Tespit Edildi

Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı detaylı incelemede, dairedeki 3 kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan araştırmalar sonucunda hayatını kaybeden kişilerin Mehmet Emre Ç., Enes Ç. ve Mehmet B. olduğu tespit edildi. Savcılık incelemesinin ardından cenazeler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Kaynak: Haber Merkezi