NOW ekranlarında yayınlanan Yeraltı dizisinin 20. bölümünde Bozo ve Rüzgar arasındaki çatışma beklenmedik bir saldırıyla farklı bir boyuta taşındı. Berber'in vurulmasıyla gerilim artarken saldırının arkasındaki isim ve iki eski dostun ortak düşmanı dikkat çekti. Yıldırım ve Yıldıray isimleri üzerinden ortaya çıkan gelişmeler, yeni bölümün en önemli sahneleri arasında yer aldı.
NOW'ın çarşamba akşamları yayınlanan Yeraltı dizisi, 28 Ekim 2026 tarihinde ekrana gelen 20. bölümüyle Bozo ve Rüzgar arasındaki hesaplaşmayı sürdürdü. Haydar Ali'nin Yıldırım'la yüzleşmesinin ardından Rüzgar, babasının kendisinden habersiz yaptığı işlerle karşı karşıya kaldı. İki eski dostun düşmanlığı devam ederken bölümün sonunda gerçekleşen silahlı saldırı, olayların yönünü değiştirdi. Berber'in vurulması ve saldırının arkasındaki kişinin kimliği, 20. bölümün öne çıkan gelişmeleri arasında yer aldı.
Yeraltı 20. bölümde Bozo ve Rüzgar'a saldıran kişi
Yeraltı dizisinin 20. bölüm fragmanına ilişkin haberlerde Bozo ve Rüzgar'ı hedef alan saldırının arkasında Yıldıray'ın bulunduğu ileri sürüldü. Ancak dizinin resmi bölüm özetinde saldırıyı gerçekleştiren kişinin adı doğrudan verilmedi. Hikâyede daha önce yaşanan silahlı saldırıyla bağlantılı olarak Rüzgar'ın babası Yıldırım'ın adı öne çıkmıştı.
Haydar Ali, önceki gelişmelerde Yıldırım'ı silahla tehdit ederek Servet'i Bozo'nun kardeşine yönlendiren kişinin kendisi olduğunu itiraf ettirdi. Babasının yaptıklarını öğrenen Rüzgar ise Yıldırım'la sert bir hesaplaşmaya girdi. Bu olay, Bozo ve Rüzgar arasındaki mücadelenin yalnızca iki eski dostla sınırlı olmadığını ortaya koydu.
Yeraltı dizisinde Berber'in vurulması ve saldırganın kimliği
Yeraltı'nın 20. bölümüne ilişkin yayımlanan haberlerde Berber'in vurulması da önemli gelişmeler arasında yer aldı. Saldırı sahneleriyle bağlantılı olarak Yıldıray'ın adı geçerken Berber'e ateş eden kişinin kimliği resmi bölüm özetinde açıkça belirtilmedi. Berber'in vurulmasının ardından hayatta kalıp kalmayacağı da bölümle ilgili öne çıkan sorulardan biri oldu.
Bozo ve Rüzgar'ın hedef alınması, iki karakter arasındaki düşmanlığın devam ettiği sırada yaşandı. İkili, geçmişten gelen hesaplaşmalarını sürdürürken kendilerini ortak bir tehlikenin içerisinde buldu. Saldırının ardından tarafların nasıl hareket edeceği, hikâyenin devamını belirleyecek gelişmeler arasında bulunuyor.
Yıldırım'ın Haydar Ali ile yüzleşmesi ve Rüzgar'ın tepkisi
Haydar Ali'nin Yıldırım'la yüzleşmesi, 20. bölümün temel olaylarından birini oluşturdu. Rüzgar'ın babası Yıldırım, daha önce gerçekleşen saldırıdaki rolü nedeniyle Haydar Ali'nin hedefi haline geldi. Haydar Ali'nin baskısıyla yapılan itiraf, Rüzgar'ın babasına duyduğu güveni sarstı.
Rüzgar, kendisinden habersiz yürütülen işleri öğrenmesinin ardından babasıyla karşı karşıya geldi. Yıldırım'ın Bozo ile devam eden mücadeleye müdahale etmesi, aile içerisindeki gerilimi de artırdı. Bozo ise yaşananların iki eski dost arasındaki anlaşmazlıktan daha geniş bir çatışmaya dönüştüğünü fark etti.
Bozo ve Rüzgar'ın karşısındaki yeni tehdit Rüstem
Bozo ve Rüzgar arasındaki çatışma devam ederken Rüstem de Yeraltı'nda güç kazanmaya başladı. İki tarafın birbirleriyle mücadele etmesini fırsata çevirmek isteyen Rüstem'in silahlı bir ekip oluşturduğu bilgisi ortaya çıktı. Rıfat'ın bu gelişmeyi bildirmesinin ardından Rüzgar, Rüstem'i karşısına alarak uyardı.
Rüstem'in faaliyetleri, Bozo ve Rüzgar'ın karşı karşıya olduğu tehditleri artırdı. İki eski dostun birbirlerine yönelttiği tehditler sürerken çevrelerindeki diğer isimler de kendi planlarını uygulamaya başladı. Bölümün sonunda gerçekleşen saldırı, Yeraltı'ndaki güç mücadelesinin daha geniş bir çatışmaya dönüştüğünü gösterdi.
Yeraltı 20. bölümde Ada, Derya, Ceylan ve Sultan arasında yaşananlar
Bozo, kızı Ada'nın güvenliğini sağlamak için kontrolü elinde tutmaya çalışırken Derya ve Ada'nın evde kalması Ceylan ile arasındaki sorunları artırdı. Ceylan, Bozo'nun ailesiyle ilgili aldığı kararlarda kendisini ne kadar dikkate aldığını sorgulamaya başladı. Rüzgar ise Ada ve Derya'yı Bozo'nun evinden götürmek istedi.
Diğer tarafta Sultan ile Haydar Ali'nin evliliğindeki sorunlar devam etti. Haydar Ali'nin geçmişiyle ilgili yanıtlanmamış sorular Sultan'ın tepkisine neden olurken Paşa da ikili arasındaki gerilimi azaltmaya çalıştı. Sultan'ın evliliklerinden beklentileri, Haydar Ali'yi yeni bir kararın eşiğine getirdi.
Yeraltı'nın 20. bölümü, Bozo ve Rüzgar'ın yeniden aynı masada karşı karşıya gelmesiyle ilerledi. Rüzgar'ın Bozo'ya yönelik tehditlerinin ardından iki karakteri hedef alan saldırı, bölümün final sahnesini oluşturdu.





