Saadet Partisi teşkilatından anlamlı bir vefa örneği geldi. Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde hazırlanan özel bir video, yıllardır Milli Gazete’ye gönül veren büyüklerin sadakatini ve emeğini gözler önüne serdi.

BOZDOĞAN’DA VEFA DOLU ÇALIŞMA

Saadet Partisi Aydın Bozdoğan İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları ve Kadın Kolları Başkanı Esra Köseoğlu, ilçedeki partili büyüklerin uzun yıllardır ellerinden düşürmedikleri Milli Gazete’ye dikkat çekmek için özel bir video hazırladı. Çalışmada, büyüklerin gazeteye olan bağlılığı ve istikrarlı duruşu ön plana çıkarıldı.

“MİLLİ GAZETE BİZİM İÇİN BİR DAVADIR”

Hazırlanan videoda yer alan partililer, Milli Gazete’nin kendileri için sadece bir yayın organı değil, aynı zamanda bir dava ve yaşam biçimi olduğunu vurguladı. Yıllardır gazeteyi takip eden büyüklerin bu sadakati, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Bu anlamlı çalışma, Milli Gazete'ye hem geçmişten bugüne taşınan bağlılığı gözler önüne serdi hem de genç nesillere önemli bir mesaj verdi.

Kaynak: Haber Merkezi