Al-Hilal'in Victor Osimhen'le ilgilendiği öne sürüldü. Suudi ekibinin Nijeryalı yıldızın durumu hakkında bilgi aldığı belirtilirken, sarı-kırmızılıların satışa onay vereceği bonservis bedeli için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia sosyal medyada Galatasaray taraftarının tepkisini çekti.
SUUDİ ARABİSTAN'DAN KANCA
Sky Sport muhabiri Sacha Tavolieri'nin paylaştığı bilgilere göre, Suudi Arabistan devi Al-Hilal, Nijeryalı golcünün son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Transfer operasyonu için Suudi ekibinin oyuncuyu ikna etme aşamasına geçmesi gerektiği vurgulandı. Ancak asıl fırtına, Galatasaray'ın masaya koyduğu iddia edilen o rakamla koptu.
ZARARINA SATIŞ İDDİASI ÇILDIRTTI
Galatasaray'ın 75 milyon euro bedelle renklerine bağladığı Osimhen için, yönetimin 65 milyon euro karşılığında ayrılığa onay vereceği iddia edildi.
SOSYAL MEDYA YIKILDI
Tavolieri'nin kişisel sosyal medya hesabından servis ettiği bu zarar senaryosu, taraftarın büyük tepkisini çekti. Dünya yıldızı bir ismin bu rakamlara asla bırakılmayacağını savunan binlerce taraftar, ünlü gazeteciyi adeta topa tuttu. Yorumlarda sert ifadeler kaydedilirken, yönetimin böyle bir hamleye ihtimal dahi vermeyeceği yüksek sesle dile getirildi.
ÖNCE BENZEMA GİDECEK
Körfez ekibinin bu devasa transferi bitirebilmesi için önünde ciddi bir engel daha bulunuyor. Aktarılan bilgilere göre; Al-Hilal'in Osimhen operasyonuna tam gaz başlayabilmesi için öncelikle kadrosundaki dünyaca ünlü golcü Karim Benzema ile yollarını ayırması şart. Suudi temsilcisinin önce Fransız yıldızı gönderip, hemen ardından rotayı tamamen Osimhen'e çevireceği ifade edildi.





