Milyonlarca taraftarın yeşil sahalara olan hasreti Ümraniye Şehir Stadyumu'nda sona ererken, yeni sezonun ilk düdüğü bol gollü bir şölenle çaldı. Beklenmedik bir golle geriye düşmesine rağmen çabuk toparlanan Aslan, genç yeteneklerinin hırsıyla tribünleri mest etti.

Icardi Rüzgarı ve Geri Dönüş

Mücadelenin henüz 12. dakikasında Mustafa Eser'in golüyle sarsılan sarı-kırmızılı ekibin, bu şoku atlatması uzun sürmedi.

Karşılaşmanın 35. dakikasında sahneye çıkan Ada Yüzgeç, attığı beraberlik golünün ardından o meşhur Mauro Icardi sevincini yaparak tribünlerdeki Arjantinli yıldızın hasretini bir nebze de olsa dindirdi. Bu unutulmaz anların hemen peşinden 42. dakikada Kazımcan Karataş'ın fileleri havalandırmasıyla Galatasaray'ın soyunma odasına 2-1 üstünlükle gittiği kaydedildi.

İkinci Yarıda Fırtına Koptu

Oyunun kontrolünü tamamen eline alan Cimbom, 60. dakikada Can Armando Güner'in akılalmaz serbest vuruş golüyle farkı ikiye çıkardı. A takım formasıyla ilk golünü atan Güner'in yaşadığı büyük sevinç dikkatlerden kaçmadı.

Sahadaki baskısını iyice artıran ekibin, 62. dakikada Berat Luş ve 70. dakikada Arda Tagay'ın art arda bulduğu gollerle skoru 5-1 olarak tescillediği vurgulandı.

Yeni Transfer Çimlere Ayak Bastı

Taraftarın gözü bir yandan da yeni transferin üzerindeydi.

Kadroya katılan Lesley Ugochukwu'nun, 63. dakikada Ada Yüzgeç'in yerine oyuna dahil olarak sarı-kırmızılı formayı ilk kez terlettiği aktarıldı.

Gözler şimdi, takımın 23-29 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da gerçekleştireceği o zorlu iki hazırlık maçına çevrildi.

Kaynak: Haber Merkezi