Koronavirüs nedeniyle yapılan "sokağa çıkılmama" uyarılarına rağmen bazı İstanbullular dün olduğu gibi bugün de sahile akın ettiler. Arnavutköy Sahili'ni dolduran bazı vatandaşlar yürüyüş ve koşu yaparken, bazı vatandaşlar ise oltalarıyla balık tuttu.
"1 METRE MESAFESİNE UYUYORUZ"
Dün olduğu gibi bugün evlerinde kalmayarak sahillere akın eden bazı İstanbullu vatandaşlar kendilerini, "1 metre mesafesine dikkat ediyoruz" diyerek savundu.
Öte yandan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara 'Sokağa Çıkma Yasağı'nın uygulanmasının ardından İstanbul Kasımpaşa'da yaşlılar yasağa uymadı. Cami avluları ve ara sokakların dolup taştığı semtte 84 yaşındaki yaşlı bir adam ise akülü aracıyla tur attı.
"DIŞARI ÇIKMAYIN DEDİLER AMA ÇIKTIM HAVA ALACAĞIM"
84 yaşındaki Harun Yılmaz, "Hiçbir şey söylemeyeceğim, devlet ne yaparsa haklıdır. 84 yaşındayım, karşı sokakta oturuyorum. Bir şeyler aldım da, korkmaktan cana bir şey olmaz ama tabi ki endişeliyiz. Dua ediyorum başka bir şey yok. Dışarıya çıkmayın dediler ama çıktım hava alacağım. Ekmek, tavuk ve içecek aldım" dedi.


