Olay, Eskişehir-Kütahya yolu Ömür mevkiinde akşam saatlerinde yaşandı. Sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda seyir halindeki Tesla cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyer, aracın bir tarafından girerek diğer tarafından çıktı.


Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirlendi. Araçta ise ciddi maddi hasar meydana geldi.


Son dönemde farklı ülkelerde yaşanan Tesla kazalarının ardından Eskişehir’deki bu olay da sosyal medyada gündem olurken, aracın dayanıklılığı tartışma konusu oldu. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.