Avukat Feyza Altun’un özel hayatına ilişkin 28 Eylül 2026’da yaptığı açıklamalar, İlker Sungurlar’ın yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Kamuya açık biyografi bilgilerinde Sungurlar’ın 1987 yılında İstanbul’da doğduğu, Marmara Üniversitesi’nde hukuk eğitimi aldığı ve iş hayatını girişimcilik alanında sürdürdüğü belirtiliyor. Modernist Group’un kurucusu olarak tanınan Sungurlar’ın şirketi etkinlik yönetimi, kreatif çalışmalar, dijital pazarlama ve marka iletişimi gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. Altun ile Sungurlar’ın ilişkisine ilişkin son açıklamalar ise çiftin özel hayatını yeniden kamuoyunun gündemine taşıdı.
İlker Sungurlar 1987 yılında İstanbul’da doğdu
İlker Sungurlar’ın kamuya açık biyografi bilgilerinde 1987 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldiği belirtiliyor. Doğum yılı esas alındığında Sungurlar 2026 yılında 39 yaşına giriyor. Ancak doğum tarihinin gün ve ay bilgisi güvenilir açık kaynaklarda net biçimde yer almadığından, 28 Eylül itibarıyla kesin yaş hesabında bu ayrıntının dikkate alınması gerekiyor.
Sungurlar’ın aile hayatı ve çocukluk yıllarına ilişkin ayrıntılı bilgiler ise kamuoyuna fazla yansımış değil. Hakkındaki biyografik bilgilerin önemli bölümü eğitim hayatı, girişimcilik faaliyetleri ve Feyza Altun ile ilişkisi üzerinde yoğunlaşıyor.
Marmara Üniversitesi’nde hukuk eğitimi aldı
İlker Sungurlar’ın eğitim hayatında hukuk öne çıkıyor. Birden fazla kaynakta Sungurlar’ın Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olduğu aktarılıyor.
Hukuk eğitimi almasına rağmen Sungurlar’ın kamuoyunda öne çıkan mesleki kimliği avukatlıktan çok girişimcilik ve iş insanlığı oldu. Kariyerini özellikle organizasyon, pazarlama, iletişim ve yaratıcı çalışmaların kesiştiği alanlarda sürdürdüğü belirtiliyor.
İlker Sungurlar iş hayatını girişimcilik alanında sürdürüyor
İlker Sungurlar, iş insanı ve girişimci olarak tanınıyor. Hakkındaki mesleki bilgiler özellikle kurucusu olduğu Modernist Group üzerinden şekilleniyor.
Sungurlar’ın şirket üzerinden etkinlik yönetimi, pazarlama, reklam, kreatif çalışmalar, dijital pazarlama ve marka iletişimi alanlarında faaliyet gösterdiği aktarılıyor. Dolayısıyla Sungurlar’ın hukuk eğitimi bulunmasına rağmen profesyonel kariyerinde girişimcilik ve iletişim sektörünün ağırlık kazandığı görülüyor.
Modernist Group 2008 yılında kuruldu
İlker Sungurlar’ın adıyla birlikte en fazla araştırılan şirketlerden biri Modernist Group. Şirketin kurumsal bilgilerinde kuruluş yılı 2008 olarak gösteriliyor.
Modernist Group’un çalışma alanları arasında etkinlik yönetimi, yaratıcı projeler, dijital pazarlama ile pazarlama ve iletişim hizmetleri bulunuyor. Sungurlar da şirketin kurucusu olarak anılıyor.
Bu nedenle “İlker Sungurlar ne iş yapıyor?” sorusunun karşılığı ağırlıklı olarak girişimcilik, etkinlik yönetimi, reklam, pazarlama ve marka iletişimi faaliyetleri üzerinden şekilleniyor.
Feyza Altun ile İlker Sungurlar 2021 yılında evlendi
Feyza Altun ile İlker Sungurlar’ın birlikteliği geçmiş yıllarda Altun’un yaptığı açıklamalarla kamuoyuna yansıdı. Çiftin 2021 yılında evlendiği bilgisi farklı kaynaklarda yer alıyor.
Altun, geçmiş yıllarda katıldığı bir programda Sungurlar’dan söz etmiş ve eşinin siyaset ile hukuk konusundaki genel kültürünün kendisini etkilediğini anlatmıştı. Çiftin ilişkisi zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geldi.
Çiftin ilişkisi 28 Eylül’de yeniden gündeme geldi
Feyza Altun ile İlker Sungurlar’ın ilişkisi 28 Eylül 2026’da yeniden magazin gündeminin öne çıkan konularından biri oldu.
Altun’un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda Sungurlar hakkında çeşitli iddialarda bulunduğu ve ilişkilerinin sona erdiğini duyurduğu aktarılıyor. Altun’un başka bir kadınla ilişki yaşandığı yönündeki ifadeleri Altun’un iddiası niteliğinde; bunların bağımsız biçimde doğrulandığına ilişkin güvenilir bir bilgi bulunmuyor.
Bu nedenle çiftin özel hayatına ilişkin gündeme gelen iddialarla, doğrulanmış biyografik bilgilerin birbirinden ayrılması gerekiyor.
Feyza Altun’un çocuğu önceki evliliğinden dünyaya geldi
Feyza Altun’un bir erkek çocuğu bulunuyor. Kamuya açık biyografi bilgilerinde çocuğun Altun’un daha önceki evliliğinden dünyaya geldiği belirtiliyor.
İlker Sungurlar ile Feyza Altun’un ortak bir çocuklarının bulunduğuna ilişkin ise doğrulanmış kamuya açık bir bilgi yer almıyor.
İlker Sungurlar özel yaşamından çok iş hayatıyla tanınıyor
İlker Sungurlar’ın kamuoyundaki görünürlüğü büyük ölçüde Feyza Altun ile birlikteliği sonrasında arttı. Buna karşılık Sungurlar’ın kendi kariyerinde Modernist Group ve girişimcilik faaliyetleri öne çıkıyor.
Kamuya açık bilgiler bir araya getirildiğinde Sungurlar; 1987 İstanbul doğumlu, Marmara Üniversitesi’nde hukuk eğitimi almış, daha sonra girişimcilik alanına yönelmiş ve Modernist Group’un kurucusu olarak iş yaşamını sürdürmüş bir isim olarak tanınıyor.





