Megakentte silah sesleri bu kez Esenler'den yükseldi. Tuna Mahallesi'nde yankılanan peş peşe patlama sesleri, çevre sakinlerine büyük bir panik yaşattı. Kafalar fena halde karışık; kapalı kapılar ardında başlayan sıradan bir tartışmanın nasıl olup da bir anda katliam girişimine dönüştüğü henüz netlik kazanmadı.

667. Sokak'ta Kan Donduran Anlar

Olay, 667. Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde patlak verdi. Edinilen bilgilere göre, 45 yaşındaki S.K. ile aynı evde bulunan N.Y. (56), O.B. (35) ve E.T.Y. (16) arasında sebebi henüz bilinmeyen bir gerilim yaşandı.

Tansiyon saniyeler içinde zirve yaptı.

Gözü dönmüş şüpheli S.K., öfkesine hakim olamayarak silahını ateşledi ve karşısındaki 3 kişiye acımasızca kurşun yağdırdı. Kan gölüne dönen daireden koşarak çıkan saldırgan, hızla bölgeden uzaklaştı.

Sokak Arasında Yakalandı

Silah sesleri üzerine yapılan ihbarlarla sokağa adeta polis ve sağlık ordusu sevk edildi. Yaralanan 3 kişi, olay yerindeki ilk sağlık müdahalelerinin ardından acilen çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hesaplar şaştı, ara sokaklarda izini kaybettireceğini zanneden saldırganın kaçışı ise uzun sürmedi. Olayla ilgili derhal çalışma başlatan asayiş ekipleri, şüpheli S.K.'yi olayda kullandığı suç aleti silahla birlikte kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: Haber Merkezi