Geçtiğimiz sezon müthiş bir performans sergileyen ve 12 gol, 14 asistle kariyer zirvesini yaşayan Barış Alper Yılmaz'a birçok kulübün ilgisi var.
Suudi Arabistan'dan gelen astronomik tekliflere rağmen takımda kalarak şampiyonluğa katkı veren 26 yaşındaki futbolcu, bu kez Avrupa'nın zirvesi Premier Lig yolunda.

MASADAKİ RAKAM DUDAK UÇUKLATTI
Ada basını ve kulislerde yankılanan son bilgilere göre; köklü İngiliz ekibi Everton, Barış Alper'i renklerine bağlamak için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Masaya konulan rakam tam 40 milyon euro olarak kaydedildi.

GALATASARAY'IN ŞARTI NE?
Cimbom bu tarihi teklife sıcak baksa da hesaplar ince yapılıyor. Sarı-kırmızılı kurmaylar, genç oyuncunun eski kulübü Ankara Keçiörengücü'ne ödenmesi gereken yüzde 20'lik payın da Everton tarafından karşılanmasını masaya koydu. İfade edildiğine göre, İngiliz ekibi bu talebi kabul ederse imzalar an meselesi.



