Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, kadrosundaki yıldız isimler için Avrupa devlerinden gelen astronomik teklifleri reddetti. Sarı-kırmızılı yönetim; Victor Osimhen, Wilfried Singo ve Davinson Sanchez için masaya konan dev paketleri kabul etmedi.

185 milyon Euro reddedildi! Galatasaray transfer haberleri

OSİMHEN İÇİN ÇILGIN TAKASLAR MASADAYDI

Nijeryalı golcü Victor Osimhen, şüphesiz transfer döneminin en çok iştah kabartan ismi olarak öne çıktı. İspanyol devi Atletico Madrid'in tam 125 milyon Euro ile masaya oturduğu kaydedilirken, Galatasaray cephesi bu astronomik rakamı dahi değerlendirmeye almadı.

İngiliz devi Manchester United'ın 100 milyon Euro'luk teklifi de Florya'dan döndü.

İngiliz ekiplerinin ısrarı bununla da sınırlı kalmadı. Arsenal'in 50 milyon Euro nakit paranın yanında 67 milyon Euro piyasa değerli Viktor Gyökeres'i önermesi futbol dünyasında şaşkınlığa sebep oldu. Londra'nın bir diğer güçlü ekibi Tottenham ise 65 milyon Euro bonservisle birlikte Pape Matar Sarr, Mathys Tel ve Kevin Danso gibi yıldızları takasta sunmayı göze aldı ancak sarı-kırmızılıların kapısı tüm bu tekliflere sıkı sıkıya kapalıydı.

185 milyon Euro reddedildi! Galatasaray transfer haberleri

ÇIKIŞ MADDESİ 55 MİLYON EURO!

Sezon başında Monaco'dan 30 milyon Euro'ya kadroya katılan Wilfried Singo, Çizme ekiplerinin radarına girdi. Serie A'nın devleri Inter ve Napoli, oyuncunun bonservis bedelini aynen ödemeyi taahhüt etse de yönetimden net bir veto yedi.

Galatasaray yönetimi, İtalyanlara sadece sözleşmedeki o kritik detayı, 55 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini işaret etti.

185 milyon Euro reddedildi! Galatasaray transfer haberleri

SANCHEZ'E İZİN ÇIKMADI

Kolombiya Milli Takımı ile sergilediği performansla değerine değer katan Davinson Sanchez için de İtalya'dan resmi temaslar kuruldu. Como'nun 27 milyon Euro garanti ücret ve 3 milyon Euro bonus içeren paket teklifi yönetime sunuldu. Ancak teknik heyetin raporu doğrultusunda takımın savunma sigortası olarak görülen tecrübeli stoperin satışı kesin bir dille reddedildi.

Muhabir: Ahmet Güney