Efeler ilçe merkezi Orta Mahalle’de bulunan bir çiçekçi dükkanında özel günlerin dışında da normalde çiçek almayan kişilerin bile sürekli çiçek aldığını veya bu dükkandan çıkan çiçeklerin genellikle madde bağımlısı kişilere gittiğini tespit eden Aydın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Birol T’yi ve işlettiği çiçekçi dükkanını takibe aldı. Önceki gün çiçekçi dükkanına operasyon düzenleyen polis, uyuşturucu yapımında kullanılan 16 kök kenevir bitkisi ile 150 gram esrar maddesi ele geçirdi. Birçok kişiye uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen Birol T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Aydın'da çiçekli uyuşturucu servisine polis engeli
Aydın polisi, takibe aldıkları çiçekçi dükkanına düzenledikleri baskında 16 kök kenevir bitkisi ile 150 gram esrar maddesi ele geçirdi, gözaltına alınan dükkan sahibi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
En Çok Okunanlar
Kayseri'de 62 deprem! Naci Görür'ün 7 şiddeti uyarısı gündemde
Trump, İsrail uşaklığını itiraf etti: "Biz olmasaydık yok olurlardı"
Hastane koridorlarında silah sesleri: Saldırı sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!
İsrail Lübnan'da gazeteciyi vurdu: Canlı yayında dehşet anları
Aynı dünyada “Ayrı dünyalardayız” O ülkede faiz 31 yıl sonra %1'e çıktı!
Hem rezil oldu hem kendini yalanladı...Yalan makinasından bir ‘u’ dönüşü daha
Milli Gazete'mizin sadık sesi: Abdulaziz Şam
Akaryakıt zamları dengeleri bozmuştu! Elektrikli araçlara hücum
Donald Trump’a kendi büyükelçisinden şok rest: İsrail olmasa ABD olmazdı
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım Milli Gazete’ye konuştu: "Küresel kuşatmaya karşı insani diplomasi ve gönül köprüleri inşa ediyoruz"