Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı. Kara yolunda ilerleyen yolcuların sakin yolculuğu, otobüsün bir anda kontrolden çıkmasıyla kâbusa dönüştü. Düziçi kavşağı yakınlarında yaşanan kazada, devrilen otobüsü gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.
FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 SD 1521 plakalı yolcu otobüsü, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç yol kenarına devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ivedilikle sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerinin sevk edildiği aktarıldı.
YARALILAR TEDAVİ ALTINDA
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kazada yaralanan 3 vatandaşa ilk müdahaleyi kaza mahalinde yaptı. Yaralıların ambulanslarla Düziçi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı kaydedildi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan ulaşımın, jandarma ekiplerinin önlemleriyle kontrollü olarak sağlandığı ve aracın kaldırılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.





