Süper Lig'in 11. haftasında  Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşma 2-1 bordo mavililerin üstünlüğü ile sona erdi.

Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı şu sözleri sarf etti

Bu ligde her oyun zor. Maçtan önce de söyledim. Rizespor'un 4 puanı var ama 12-13 puanları da olabilirdi. Böyle oyunlar da oynadı. 3 hafta önce penaltıyı atsalar Galatasaray maçını kazanıyorlardı.

Gervinho'nun sakatlığıyla ilgili çapraz bağ konuşuluyor, umarım değildir.

Taraftar bugün bana güzel bir duygu yaşattı. Bu şehir, duyguları yukarıda ve aşağıda yaşayan bir şehir. Coşkuya devam etsinler, bu takım iyi şeyler yapacak.

Beşiktaş maçı var, sonra 3. milli ara olacak. Oraya sağlıklı girmek istiyoruz. Beşiktaş maçı da 3 puanlık maç, geçen senenin şampiyonu, Bizim bir ivmemiz var. Bakacağız, keyfini çıkararak hazırlanacağız.

Birçok rekorlar da kırılıyor. Namağlubuz ve deplasmanda da maç kaybetmedik. Ligin en tepesindeyiz. Cuma akşamı oynadık. Dalgalanmalar olacak. Şehrin desteğini görmek çok güzel ve önemli.

"BÖYLE GİTMEK MUTLU EDİYOR"

"Trabzonspor'dan teklif aldığımda analizi yaptım ve sunumu başkan ile yönetim kuruluna yaptım. Ligin en çok kurtarış yapan kalecisi Uğurcan. Şampiyonluk isteyen bir takımda bunun olmaması lazımdı. Büyük takımın öne geçip, 32 puan verme gibi durumu olmaması lazım. Geçen sene takım savunmasında önemli mesafe kat ettik. Deplasmanda daha maç kaybetmedik, birçok rekor kırılıyor. Bu sene hücum opsiyonumuz daha fazla ama savunma duruşunu nasıl alacağımız da önemli. Sakinlik, sabır ve destek bekliyorum. Namağlubuz, ligin tepesindeyiz, devam edeceğiz. Dalgalanmalar olacak, bazen kaybedeceğiz de ama böyle gitmek ve destek görmek mutlu ediyor."

"SEVİYORUM BU ŞEHRİ, İYİ GELDİK"

"Mesleki anlamda çok güzel duygular. Kasım 10'da 1 seneyi dolduracağım. Seviyorum bu şehri, bu yörenin insanıyım. Birbirimize karşılıklı iyi geldik. Bir teknik adamın, futbolcunun taraftarın önünde böyle onore edilmesi sorumluluğumuzu arttırıyor, hepsine teşekkür ediyorum. Davet etmiştim, geldiler. Milli ara sonrasında yüzde 100'e çıkıyor. Onların olması bizi ileri itecek."

Muhabir: Haber Merkezi