Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının desteklediği Avrupa'nın en büyük silah ve savunma sanayi fuarlarından olan SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'na birçok ülkeden firma iştirak etti.
Fuara katılan şirketlerden birisi de Siyonist İsrail'e silah ve mühimmat tedarik eden BAE Systems.
Siyonist İsrail'e silah ve mühimmat tedarikinde bulunan BAE Systems'in standının bulunmasına tepki gösteren Adem Özköse, katılımcı firmalardan birisi olan BAE Systems'i protesto etti.
"BU KATİLLER BURADA OLAMAZLAR"
Özköse, "Burası İsrail'in en büyük silah tedarikçilerinden biri olan BAE Systems'in standı. Gazze'de kardeşlerimiz katledilirken bu katiller burada olamazlar. Bunlara izin vermeyeceğiz" dedi.
Köse'nin daha sonra polislerce gözaltına alındığı öğrenildi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DA KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'na katılarak açıklama yaptı.




