Beşiktaş'ın yeni transferi Kerem Atakan Kesgin, imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı camiaya geldiği için çok mutşu olduğunu belirten Kesgin, "Bugün hayatımın en mutlu ve gururlu günlerinden biri. Baba Hakkı'nın, Süleyman Seba'nın, Rıza Hocamın formasını terlettiği Beşiktaş'a imza attığım için çok heyecanlıyım." dedi.

KEREM ATAGAN KESGİN: EMRE BELÖZOĞLU'NU ÇOK BEĞENİYORUM

Gazetecilerin sorduğu en beğendiğin oyuncular kim sorusunu yanıtlayan genç yıldız, "Zidane ve Modric'i kendime örnek alıyorum. Emre Belözoğlu, Nuri Şahin'i çok beğeniyorum. Rıza Çalımbay'ın yeri bende farklı. 'Büyük bir camiaya gidiyorsun. Sen bu işi layıkıyla yaparsın' dedi. Bu düşünceleri mutlu etti. 8 ve 10 numara bana yakın pozisyonlar." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Everton'dan kiralanan Dele Alli'yi de yorumlayan Kerem, "Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Orta sahada da çok kaliteli oyuncular var. Her zaman forma savaşının içinde olacağım. Dele Alli çok heyecanlandırdı beni. Sabırsızlıkla bekliyorum kendisiyle antrenmana çıkmayı." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Haber Merkezi