Lider Fenerbahçe 4 sarı kart cezalı oyuncusundan yoksun gittiği zorlu Sivas deplasmanından 4 farklı skorla üç puanı aldı. Semih ve Uğur‘un 2‘şer gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada son sözü Gökhan Gönül söyledi.
Maça yoğun ilgi vardı
Lider Fenerbahçe ile düşme potasından uzaklaşma mücadelesi veren Sivasspor, ligin 19. haftasında 4 Eylül Stadı‘nda karşılaştı. Maça, futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. VİP tribünü biletlerinin 25, maraton tribünü biletlerinin 20, kale arkası tribünü biletlerinin 5, misafir takım tribünü biletlerini ise 10 TL‘den satıldığı maçta, 4 Eylül Stadı küçük boşluklar dışında tamamen doldu.
Maçı izlemek üzere, Sivas‘ın yanı sıra başta Tokat, Kayseri olmak üzere çevre illerden ve İstanbul‘dan çok sayıda futbolsever 4 Eylül Stadyumu‘na akın etti. Sivassporlu taraftar, bu zorlu maçta stadyumu tıklım tıklım doldururken, Fenerbahçeli taraftarlar ise takımlarını Sivas deplasmanında yalnız bırakmadı. Havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünde yerini alan yaklaşık 800 taraftar, takımlarına destek verdi. Fenerbahçeli taraftarlar, futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı.
Maç öncesinde stadyum çevresinde ve kentte geniş güvenlik önlemleri alındı. Bileti olmayan taraftarlar, stadyum çevresindeki arama noktalarından içeriye alınmadı. Taraftarlar, arandıktan sonra stadyuma alındı.
Maçı izlemek üzere İstanbul ve diğer illerden hava ve kara yoluyla Sivas‘a gelen Fenerbahçeli taraftarlar, kent dışındaki tesislerde bekletildikten sonra toplu bir şekilde otobüslerle çevik kuvvet ekipleri eşliğinde stadyuma getirildi. Konuk seyirciler de stadyum girişinde arandıktan sonra tribünlere alındı. Stat ve çevresinde çok sayıda polis ve özel güvenlik ekibi görev aldı.





