Kendi otomobillerinin çalınmak üzere olduğunu fark eden vatandaşlar, müdahale ettikleri o anlarda büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kim derdi ki, suçüstü yakalanan bir şahıs zeytinyağı gibi üste çıkıp mal sahibini hırsızlıkla suçlayacak? Sokakta tansiyon bir an olsun düşmezken, olan biteni izleyenlerin kafası fena halde karıştı.
CAMI KIRIP DİREKSİYONA GEÇTİ
Hareketli dakikaların adresi Hürriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi oldu. Park halinde duran bir otomobili gözüne kestiren kadın, aracın arka cam rüzgarlığını kırarak içeri sızdı. Yanında getirdiği farklı bir anahtarla aracı çalıştırmayı deneyen şüpheli, tam hedefine ulaşmak üzereyken son anda araç sahiplerinin radarına takıldı.

PİŞKİNLİKTE SON NOKTA: ASIL HIRSIZ SİZSİNİZ
Direksiyon başındaki yabancıyı fark edip müdahale eden araç sahipleri, duydukları akılalmaz savunma karşısında neye uğradığını şaşırdı. Kadını araçtan indirmek isteyen vatandaşlar, "Araç benim, asıl hırsız sizsiniz!" feryatlarıyla karşılaştı.
Otomobilden inmeyi kesinlikle reddeden şüpheli, sadece bağırmakla kalmadı; kendisini dışarı çıkarmak için hamle yapan araç sahiplerine ve yardıma koşan çevre sakinlerine fiziksel saldırıda bulundu.

EKİPLER GÜÇLÜKLE MÜDAHALE ETTİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızla polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, direncini sürdüren kadını araçtan indirmek için yoğun çaba sarf etti ve nihayetinde güçlükle gözaltına aldı. Şüphelinin, ifade işlemleri için emniyete götürüldüğü kaydedildi.
Yaşadıkları kısa süreli kabusun ardından şaşkınlıklarını gizleyemeyen mağdur araç sahipleri ise karakolun yolunu tutarak şikayetçi oldu.




