Kontağı çevirmeden önce bu uyarıya dikkat! Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 25 Eylül 2026 Cuma günü itibarıyla trafiğe kapalı ve bakıma alınan yolların güncel listesini paylaştı.

Altyapı ve yenileme çalışmaları sebebiyle pek çok yolda trafik akışı değişti. Hangi illerde ana arterler tek şeride düştü? İşte sürücülerin yola çıkmadan önce bilmesi gereken il il KGM yol durumu...

1 Niğde-Pozantı Otoyolunun 3-8.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle ulaşım Niğde yönünden sağlanmaktadır.
2 Aydın-Denizli Otoyolunun 16-18.km.leri arasında şev destekleme çalışması nedeniyle Denizli istikametinde sağ ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.
3 Ankara-Konya yolunun 34-37.km.leri arasında (Emirler) yol yapım çalışmaları nedeniyle Konya-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
4 İnegöl-Bozüyük yolunun 31-34.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Bursa-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-Bursa istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
5 Sakarya-Bilecik yolunun 21-22.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
6 Fatsa-Ordu yolunun 25-26.km.leri arasında (Ordu Şehir Hastanesi Kavşağı) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
7 Osmaniye-Nurdağı yolunun 50-51.km.leri arasındaki Kurudere Mevkiinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8 Ulaş-Gürün Ayr.-Kangal yolunun 10-19.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
9 Diyarbakır-Mardin yolunun 18-21.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10 Giresun-Keşap Ayr.-Dereli yolunun 9-22.km.leri arasında bulunan Duroğlu, Iklıkçı, Çalca, Taşlıca ve Dereli Tünellerinde elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 24.09.2026-29.09.2026 tarihleri arası, 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Muhabir: Yunus Emre Bağlar