Süper Lig'de son haftalara girildikçe şampiyonluk mücadelesi nefes kesiyor. Galatasaray, son haftalarda kaybettiği kritik puanlar kaybederken Fenerbahçe kazandı ve zirveyle olan farkı kapattı.

Sarı lacivertliler, özellikle 26 Nisanda Galatasaray ile deplasmanda oynanacak maçı kazanarak liderliği ele geçirmek ve sonrasında şampiyonluk ipini önde göğüslemek istiyor.

Elini taşın altına koyan yönetim de futbolcuların motivasyonunu zirveye taşımak için tarihi bir adıma imza attı. Beklenen hamle gecikmedi ve hesaplar tamamen şampiyonluk üzerine yeniden yapıldı.

Sadettin Saran'dan Çılgın Prim! Fenerbahçe'nin Şampiyonluğuna En Çok Futbolcular Sevinecek (1)-1

TÜM SINIRLAR ZORLANACAK

Zirve ile aradaki puan farkının erimesiyle birlikte Fenerbahçe yönetimi, takımın sadece saha içine odaklanması için hemen harekete geçti. İlk etapta futbolcuların ve teknik heyetin içeride biriken tüm alacaklarının, primleriyle birlikte bugün itibarıyla hesaplara yatırılması talimatı verildi. Saha dışında kimsenin kafası karışık olmasın, tek hedef kupa olsun parolasıyla hareket edildiği vurgulandı.

Sadettin Saran'dan Çılgın Prim! Fenerbahçe'nin Şampiyonluğuna En Çok Futbolcular Sevinecek (2)-1

DEV PRİMİ BİZZAT AÇIKLAYACAK

Camianın önde gelen isimleri ve maddi destek sözü veren figürlerle de tek tek görüşmeler gerçekleştiren Başkan Sadettin Saran'ın, bu sözlerin tutulması konusunda tam onay aldığı kaydedildi. Hedef son derece net: Kalan 5 maçın tamamından galibiyetle ayrılarak ipi göğüslemek.

Eğer bu 5'te 5'lik seri yakalanır ve şampiyonluk kupası kaldırılırsa, takıma tam 10 milyon euro tutarında rekor bir prim dağıtılacağı ifade edildi. Camianın dev isimlerini de arkasına alan Başkan Saran'ın, bu dudak uçuklatan prim paketini tesislere giderek bizzat takıma açıklayacağı öğrenildi.

Sadettin Saran'dan Çılgın Prim! Fenerbahçe'nin Şampiyonluğuna En Çok Futbolcular Sevinecek (4)

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

Sarı-lacivertli ekibi sezonun bitimine doğru oldukça zorlu bir fikstür bekliyor. Şampiyonluk yolunda sırasıyla Rizespor, Galatasaray, Başakşehir, Konyaspor ve Eyüpspor engellerinin kayıpsız aşılması gerekecek. Lig maratonunda nefesler kesilirken kupa mesaisi de hız kesmiyor. Fenerbahçe, 21 Nisan Salı günü Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor ile kozlarını paylaşarak yarı final bileti arayacak.

Kaynak: Türkiye Gazetesi