MasterChef'te yeni haftanın ilk takım mücadelesi, kaptanların belirlenmesinin ardından başladı. Armağan Mavi Takım'ın kaptanı olarak ekibinin başında yer alırken Bahar Kırmızı Takım'a liderlik etti. Yarışmacılar için gecenin en önemli hedefi, takım dokunulmazlığını alarak eleme potasından uzak kalmaktı.

Şeflerin belirlediği menüde tavukla hazırlanan birbirinden farklı yemekler yer aldı. Yarışmacılar hem verilen sürede yemekleri yetiştirmeye hem de hazırladıkları tabaklarda teknik ve lezzet açısından üstünlük sağlamaya çalıştı. Tadımlar tamamlandıktan sonra Kırmızı Takım'ın daha başarılı olduğu açıklandı.

15 EYLÜL MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Gecenin takım dokunulmazlığı Bahar kaptanlığındaki Kırmızı Takım'ın oldu. Kırmızı Takım'ın galibiyetiyle birlikte Bahar ve takım arkadaşları eleme sürecinin dışında kaldı.

Mavi Takım ise bireysel dokunulmazlık aşamasına geçti. Takımın yarışmacıları, bireysel olarak hazırladıkları tabaklarla şeflerin karşısına çıktı. Bu mücadelede en başarılı isim Emre olarak belirlendi.

EMRE KİMİ ELEME POTASINA GÖNDERDİ?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre'nin doğrudan aday belirleme hakkını kullanmasıyla gecenin ilk eleme adayı ortaya çıktı. Emre'nin tercihi Şiringül oldu.

Böylece Şiringül, 15 Eylül'de oynanan dokunulmazlık mücadelesinin ardından haftanın ilk eleme adayı olarak açıklandı. Yarışmanın devamında ise Mavi Takım'daki diğer isimlerin oylarıyla ikinci aday belirlendi.

MASTERCHEF'TE İKİNCİ ELEME ADAYI KİM?

Takım oylamasında yarışmacıların verdiği oylar sonucunda Tolgahan'ın ismi öne çıktı. En fazla oyu alan Tolgahan, Şiringül'ün ardından haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Böylece 15 Eylül Salı gecesi sonunda MasterChef eleme potasında Şiringül ve Tolgahan yer aldı. İki yarışmacı, haftanın ilerleyen bölümünde oluşacak diğer adaylarla birlikte eleme sürecinin içinde olacak.

MASTERCHEF ELEME POTASI TAMAMLANDI MI?

15 Eylül'deki bölümün sonunda potaya iki isim girmiş olsa da haftanın eleme adayları henüz tamamlanmadı. MasterChef Türkiye'de hafta boyunca birden fazla dokunulmazlık oyunu oynanıyor ve takım oyunlarında kaybeden ekipler yeniden eleme aşamasına geçiyor.

Dolayısıyla Şiringül ve Tolgahan şu an için haftanın ilk iki adayı konumunda. Sonraki bölümlerde yapılacak mücadelelerin ardından potaya başka yarışmacıların da eklenmesi bekleniyor. Haftanın sonunda eleme gecesinde potadaki isimler arasından bir yarışmacı MasterChef'e veda etmek için mücadele edecek.

Kaynak: Haber Merkezi