Saadet Partisi Of Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu "Gençliğin Toplumdaki Rolü" adlı konferans Of Belediye Salonu‘nda gerçekleşti. "Gençliğimiz her geçen gün ahlaki ve manevi yönden karanlık bir girdabın içine sokulmaktadır" diyen Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın,  "Durun ey kalabalıklar! Bu cadde çıkmaz sokak" diyecek tek ses, Milli Görüş‘ün sesidir. Saadet Partisi‘nin yiğit, fedakâr, gayretli mensuplarının sesidir" dedi.Göreve geldikten sonra, dur durak bilmeden ülkenin her yerine gençlik seferberliği gerçekleştiren Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, seferberliğine Of‘ta devam ederek, Saadet Partisi Of Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu "Gençliğin Toplumdaki Rolü" konferansına katıldı. Toplantıda konuşan Aydın,‘ Gençlik Seferberliği " programları dâhilinde ülkemizin "Maneviyat alanında Âlimler yetiştirdiği bir yer" olan Of ilçemize geldik. Toplantı salonumuzun büyük bir çoğunluğu genç arkadaşlarımız ile dolu. Bu bizim için sevindirici bir durumdur. İnşallah bu tür toplantılarda bu ve bundan büyük salonlar, gençlerle doldurulacaktır. Bizler bunun için gayret ediyoruz" dedi.

Aydın, "Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak güzel ülkemizin dört bir yanını karış karış gezerek çalışmalarda bulunuyor, gençlerimizle, büyüklerimizle, kanaat önderleriyle, ilim ve bilim adamlarımızla bir araya geliyoruz. Ülkemizin ve milletimizin geleceğinin selametini sağlamak, "Yaşanılabilir Bir Türkiye"yi, "Yeniden Büyük Türkiye"yi ve "Yeni Bir Dünya"yı kurmak için elimizden ne gelmesi gerekiyorsa onu yapıyor, canla başla çalışıyoruz. Dünya nüfusunun büyük bir çoğunluğu Müslümanlar oluştururken, zulüm altında inim inim inleyen çoğunlukta maalesef Müslümanlardır. Bunun en büyük nedeni Müslümanların birlik ve beraberlik içinde hareket etmemeleridir" diye konuştu.

En büyük hastalık dünyevileşmedir

Günümüzde toplumun en büyük sorununun dünyevileşme olduğunu da kaydeden Aydın, "Günümüzde Müslümanların derdi maalesef, memur olmak, ev almak, araba almak, işini büyütmek, daha fazla zengin olmak vb. dertler olmuş. Bu dertlere kapılmış bir insanın derdi, zulüm altında inim inim inleyen Müslümanlar olur mu? Allah Zülcelal‘e  en yakın olmanın yolu onun yolunda en çok sıkıntı çekmektir. Allah Zülcelal‘in en sevdiği kulları olan Peygamberler iken, en çok eziyeti de onlar çekmiştir. Bunlar bizler için çok büyük misallerdir. Müslümanların seslerini o kadar kıstılar ki, kısık ve dağınık seslerden dolayı zalimler bizden cesaret alıyor.

Sesimizi çıkarmanın temeli gençliğimizi ayağa kaldırmaktadır. Bu yüzden gencin tarifini çok iyi yapmamız gerekiyor. Bizler gençleri tarif ederken, yaşına, boyuna postuna göre tarif etmiyoruz. Bizim inancımıza göre genç:  İnancı ve idealleri uğruna fedakârlık yapabilendir" dedi.  "Gençliğimiz her geçen gün ahlaki ve manevi yönden karanlık bir girdabın içine sokulmaktadır" diyen Aydın konuşmasının sonunda ise şunlar kaydetti:   "Bundan dolayıdır ki gençliğimizin bu girdaba girmesi demek milletlimiz için sabahı olmayan bir geceyi yaşamak demektir. Bunun önüne acilen geçilmeli kötüye gidişatın mutlaka biran önce durdurulmalıdır. Bunu yapacak tek hareket, söz söyleyecek, akan kalabalıklara "Durun ey kalabalıklar! Bu cadde çıkmaz sokak" diyecek tek ses, Milli Görüş‘ün sesidir. Saadet Partisi‘nin yiğit, fedakâr, gayretli mensuplarının sesidir"

Muhabir: Haber Merkezi