Beşiktaş‘ta 25 Mart‘ta gerçekleşecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde başkan adayları netleşmeye başladı. 14 Mart Çarşamba günü adaylık başvurusunun son günü olması nedeniyle yönetime talip olan isimler, gerekli girişimlerini hızlandırdı. Yıldırım Demirören‘in istifasının ardından ilk olarak Sinan Vardar ve Levent Erdoğan Beşiktaş başkanlığına aday olduklarını duyururken; Levent Erdoğan yaptığı açıklamada adaylığından çekildiğini açıkladı. Siyah-beyazlı taraftarların desteklediği Serdal Adalı ise seçimlere girmeyi düşünmediğini belirtti.
Demirören istifasının ardından Beşiktaş Kulübü‘nde geçici olarak yönetimi devralan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ise Onursal Başkan Süleyman Seba‘nın desteğini almasının ardından aday olduğunu ilan etti. Son olarak, Olağanüstü seçimli kongre öncesi, Fikret Orman başkan adayı olacağını açıkladı. Siyah Beyazlı kulüpte 30 Mayıs 2004 yılında yapılan kongrede 3 bin 272 oy alan ve seçimi kazanan Yıldırım Demirören‘e 162 oy gerisinde kalarak yarışı kaybeden Orman, bugün yaptığı son görüşmeler sonrası yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.
Fikret Orman adaylığı ile ilgili yaptığı özel açıklamada şunları söyledi; "Bir süredir aday olup olmamam ile ilgili düşüncelerim vardı. Artık kararımı verdim. Yarın yapacağım bir basın toplantısı veya basın açıklaması ile adaylığımı kamuoyuna resmen ilan edeceğim." Orman‘ın ardından Beşiktaş‘ta başkan adayı sayısı 5‘e yükseldi. Levent Erdoğan, Sinan Vardar, Bülent Deriş ve Yalçın Karadeniz daha önce adaylıklarını açıklamışlardı. Ancak bu isimlerden Levent Erdoğan, dün adaylıktan çekildi.





