Süper Lig'de şampiyonluk düğümü henüz çözülmemişken Fenerbahçe'de asıl fırtına genel kurul kulislerinde kopuyor. Efsane başkan Aziz Yıldırım, kulübün geleceğini belirleyecek olan haziran ayındaki olağanüstü genel kurul öncesinde dümene geçmek için düğmeye bastı. Yakın çevresinden sızan bilgilere göre Yıldırım'ın, camianın beklentisine yanıt vererek son bir kez daha elini taşın altına koymasına kesin gözüyle bakılıyor. Hafta içi düzenleyeceği basın toplantısıyla pozisyonuna netlik kazandıracak olan Yıldırım'ın bu kararı, kulüpteki tüm dengeleri sil baştan değiştirecek gibi görünüyor.

SAFİ VE AYDINLAR YARIŞA DAHİL OLUYOR
Fenerbahçe başkanlık koltuğu için aday bolluğu yaşanırken, eski yöneticilerden Hakan Safi'nin önümüzdeki günlerde adaylığını resmiyete dökmesi bekleniyor. Diğer taraftan, 2013 yılında Aziz Yıldırım'a karşı girdiği seçimi kaybeden Mehmet Ali Aydınlar da sahaya inmeye hazırlanıyor.
"MEHMET ALİ AYDINLAR İLE BİRLEŞMEYECEĞİZ"
Yarışın bir diğer iddialı ismi Barış Göktürk ise kulübün liyakat sahibi kadrolar tarafından yönetilmesi gerektiği uyarısında bulundu. Göktürk, stratejisini net bir şekilde çizerek, “Mehmet Ali Aydınlar ile birleşmeyeceğim. Biz doğru insanlarız ve Fenerbahçe’yi iki yıl içinde şampiyon yaparız” ifadelerini kullandı. 11 Mayıs tarihinde imza kampanyası başlatacağını kaydeden Göktürk, kendi ekibiyle yola devam edeceğinin mesajını verdi.

SEÇİM SÜRECİ 11 MAYIS'TA HIZLANIYOR
Fenerbahçe'de liyakat ve şampiyonluk sözleri havada uçuşurken, resmi prosedürlerin ilk durağı 11 Mayıs olacak. Mevcut adayların imza toplama sürecine girmesiyle birlikte camiadaki tansiyonun daha da yükselmesi bekleniyor. Özellikle Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında yapacağı açıklamalar, diğer adayların stratejilerini yeniden gözden geçirmesine neden olabilir. Taraftarın ve delegelerin dikkati şimdiden sandıktan çıkacak yeni yönetimin şampiyonluk hasretine nasıl son vereceğine odaklanmış durumda.




