Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında  Fenerbahçe'ye 2 golle kaybeden Antalyaspor'da Teknik Direktör Emre Belözoğlu, karşılaşma sonrası maç hakkında değerlendirmeler yaptı.

"BİREYSEL HATADAN 2. GOLÜ YEDİK"

Emre Belözoğlu, "Futbol çok dinamik, oyun içinde anları doğru oynamanız gereken, bir o kadar önemlisi her başarılı olmak isteyen insan için olmazsa olmaz cesur olmak. Cesur olacaksınız, korkmayacaksınız. Atmosfer, kulüp büyüklüğü, ne olursa olsun... İki şey var üzüldüğüm; topa sahip olma kısmında bu kadar 16 yaşındaki bir çocuğun kaptırsa da almak istediği yerde topa sahip kalmada eksik kalmamız çok büyük bir hayal kırıklığı. Fenerbahçe'ye pozisyon bile vermeden kaybettik bugün. Verdiğimiz 1-1.5 pozisyon var. Bireysel, istediğimiz oyun dışındaki oyuncu tercihlerine binaen. Bireysel hatadan 2. golü yedik." dedi.

PENALTI POZİSYONU HAKKINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ

Sarı lacivertli takımın kazandığı penaltı pozisyonu hakkında konuşan Belözoğlu, "İlk gol penaltı mı, değil mi, çizgide mi, değil mi tartışılır." dedi.

''DEVRENİN SONUNDA EN NET POZİSYONU YAKALAYAN BİZDİK''

Belözoğlu, "Fenerbahçe yeni bir değişim içinde, hocası, yeni başkanı geldi. Kulüp çok büyük bir kulüp. Kendi adıma top sekanslarını 6-7-8'e çıkarabilsek pozisyon üretebilirdik. Devrenin sonunda en net pozisyonu yakalayan bizdik. Oyunun her dakikasını domine etmek çok tekrar ve oyuncu kalitesi isteyen bir şey. Daha iyi olacağız. Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim. 7-8 haftadır buradayım. Bazı oyunculara güvenmeye devam edeceğim ama bazı oyuncular için yeniden gözlem içine gireceğiz. Taraftarlarımızı mutlu etmek isterdik. 3-4 gün sonra maçımız var. Sonra milli araya gireceğiz." ifadelerini kullandı.

"ADIMIN ANILMASI DOĞAL"

Emre Belözoğlu, "Ben Antalyaspor teknik direktörüyüm. Adımın Fenerbahçe ile geçmesi kadar doğal bir durum olamaz. Teşekkür etmekten başka bir şey söyleyemem. Ben Antalyaspor'un başarısı için planlar yapıyorum. Adımın anılması doğaldır. Kaptanlık yaptım, iyi kötü şeyler yaptım." açıklamasını yaptı.

Muhabir: Haber Merkezi