Beşiktaş taraftarı, yeni transfer Vlahovic'i sahada görmek için sabırsızlanıyor. Sırp golcünün Eyüpspor maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu.

TROSSARD KULÜBEDE BEKLİYOR
Arsenal'den kadroya katılan ve kalitesiyle heyecan yaratan Leandro Trossard cephesinde de maç saati yaklaştıkça tablo netleşiyor.
Belçikalı yıldızın henüz tam hazır olmaması teknik ekibi mecburi bir rotasyona itti. Sahaya ilk 11'de çıkması beklenmeyen yetenekli oyuncunun, Eyüpspor karşılaşmasına yedek kulübesinde başlayacağı ifade edildi.

VLAHOVİC EYÜPSPO MAÇINDA OYNAYACAK MI?
Türkiye Gazetesi'nin ulaştığı bilgilere göre, Beşiktaş'ın bugün Eyüpspor ile oynayacağı 1. hafta mücadelesinde Dusan Vlahovic maç kadrosunda yer almayacak. Teknik heyetin yaptığı son değerlendirmeler neticesinde, yıldız golcünün antrenman eksiğinin bulunduğu aktarıldı.
Henüz takımla yeterli kondisyon seviyesine ulaşamayan Sırp forvetin riske edilmeyeceği vurgulandı.



