Sezona büyük umutlarla başlayan ancak yeşil sahada alınan kötü sonuçlarla hesapların şaştığı siyah-beyazlı camiada faturanın kime kesileceği netlik kazandı. Tribünlerin haftalardır süren isyanı ve tesislerdeki gergin atmosfer, bugün gerçekleştirilen kritik zirveyle yerini kesin bir ayrılığa bıraktı.

SOLSKJAER'İN KOLTUĞUNU DEVRALMIŞTI

Süper Lig'in henüz ikinci haftasında Ole Gunnar Solskjaer'in yerine takımın başına getirilen genç teknik adam için işler başından beri planlandığı gibi gitmedi. Lig yarışında erkenden havlu atılmasının ardından tüm umutların bağlandığı Türkiye Kupası'nda da beklenen olmadı. Sahadaki silik futbol ve kaybedilen kritik maçlar, eleştiri oklarını doğrudan Yalçın'a çevirirken kupaya veda edilmesi bardağı taşıran son damla olarak kaydedildi.

BAŞKAN ADALI İLE İPLERİ KOPARAN ZİRVE

Kafalar karışık, tribünler ise son derece öfkeliydi. Peş peşe gelen hayal kırıklıklarının ardından stadyumda istifa sesleri yankılanırken, bugün Başkan Serdal Adalı ile Yalçın yüz yüze bir araya geldi.

Yapılan kritik durum değerlendirmesinin ardından krizin aşılamadığı ve tarafların yollarını ayırma kararı aldığı vurgulandı.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Depremi! Resmen Sona Erdi (1)

BEŞİKTAŞ'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Trendyol Süper Lig'de bu sezon 34 maçta 60 puan toplayan Beşiktaş 17 galibiyet, 9 beraberlik ve yenilgi elde etti. Türkiye Kupası'nda yarı final oynayan siyah-beyazlı ekip, sahasında Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak elenmişti.

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Siyah-beyazlı takımdaki ikinci dönemini geride bırakan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında toplam 122 maça çıkarken 67 galibiyet, 21 beraberlik ve 34 yenilgi elde etti. Yalçın, Beşiktaş'taki ilk döneminde Süper Lig ve Türkiya Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.

Muhabir: Ahmet Güney