Batman’ın 19 Mayıs Mahallesi Kazım Arıca Caddesi’nde akşam saatlerinde yangın faciası yaşandı. Saat 18.30 sıralarında tek katlı bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Yangın sırasında evde bulunan Abdurrahman Unutur ile eşi Zahide Unutur yoğun dumandan etkilendi. Yatalak hasta olduğu öğrenilen Abdurrahman Unutur, dumandan zehirlenmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Zahide Unutur ise 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın, belediye itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Hayatını kaybeden Abdurrahman Unutur’un cenazesi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.





