Kadıköy’de seçim ateşi her geçen gün biraz daha harlanırken, sarı-lacivertli camianın gözü kulağı Aziz Yıldırım’ın hamlelerine kilitlendi. "Fenerbahçe’yi yeniden şahlandıracağız" diyerek kolları sıvayan Yıldırım, seçim maratonuna sadece bir aday olarak değil, büyük bir birleşmenin mimarı olarak adım atıyor. Kulübün geleceğine yön verecek olan bu güçlü kadro yapılanması, taraftarlar arasında şimdiden "Efsane kadro geri mi dönüyor?" heyecanını tetikledi.
Başkan Vekilliği Koltuğu Barış Göktürk’ün
6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde adaylığını resmen duyuran Aziz Yıldırım, diğer adaylara yaptığı "birleşme" çağrısından ilk somut sonucu aldı. Yıldırım’ın çağrısına olumlu yanıt vererek adaylıktan çekilen Barış Göktürk’ün, yeni yönetimde kilit bir rol üstleneceği ifade edildi. Göktürk'ün sadece listede yer almakla kalmayacağı, yönetim şemasında başkan vekilliği gibi en kritik görevi yürüteceği aktarıldı. Yarışta kalmaya kararlı olan Hakan Safi’nin ise çekilme niyetinde olmadığı ve seçimlere kendi listesiyle gireceği vurgulandı.
Listede "Ağır Toplar" Sahne Alıyor
Yıldırım'ın yeni A takımında tecrübe ve geçmişteki başarılar ön plana çıkıyor. Kulislerde dolaşan bilgilere göre, Yıldırım’ın uzun yıllar kader birliği yaptığı isimlerin yeniden vitrine çıkacağı kaydedildi. Camianın yakından tanıdığı Mahmut Uslu, Önder Fırat ve Nihat Özbağı gibi isimlerin listede yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca basketbol şubesinde büyük başarılara imza atan Ömer Onan’ın da yönetim kademesinde yer alarak sporun içinden gelen bir güç olarak masaya oturacağı belirtildi.
Fenerbahçe'nin kaderini belirleyecek olan büyük kongre sabahı yaklaşırken, gözler şimdi Aziz Yıldırım'ın listesine ekleyeceği diğer sürpriz isimlere çevrildi.





