Park halindeki İETT otobüsü dün sabah saatlerinde çalan ve bir süre İstanbul turu attıktan sonra otobüsü Taksim’e bırakan zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.
35 SUÇTAN KAYDI VAR
Yapılan incelmelerde "Kasten Yaralama", "Gasp", "Uyuşturucu Ticareti", "Otodan Hırsızlık" suçlarından toplam (35) adet suç kaydı olduğu belirlenen zanlı Ali Volkan Çamur’un ifadesinde taksi bulamadığı için böyle bir yola başvurduğunu söylediği öğrenildi.
“TAKSİ BULAMADIĞIM İÇİN ÇALDIM”
Daha önceden Özel Halk Otobüsünde şoförlük yaptığı belirlenen zanlının ifadesinde “Gece saatlerinde telefonum çaldı ve acil bir şekilde Taksim’e gitmem gerekti. Etrafta taksi bulamadığım için böyle bir yola başvurdum. Aracı aldım ve geri bırakmaya fırsatım olmadı” dediği iddia edildi.
“ÇALMAK İSTESEM BAŞKA BİRŞEY ÇALARDIM”
Zanlı Ali Volkan Çamur, Adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına, “Kapıyı kilitleyip bıraktım, belirli bir yerden belirli bir yere gittim ve işimi gördüm. Gezmek isteseydim başka bir şey çalardım bu kullanım hırsızlığına giriyor” ifadesini kullandı.