Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katılımıyla 1 Eylül’de açılan su ürünleri av sezonuyla birlikte denetimlere de ağırlık verildi. Bu çerçevede, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ekipleri, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Halinde ortak denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde balıkların belirlenen boy kriterlerine uygun olup olmadığına bakıldı. Bu kapsamda, mevzuata uygun olmayan 360 kasa istavrit, 47 kasa lüfer, 5 kasa tekir, 11 kasa kolyoz, 83 kasa bakalyaro, 12 kasa kırlangıç, 6 kasa dil, 2 adet kalkan, 3 adet sivriburun karagöze el konuldu. Canlı olan 1 adet ıstakoz da denize bırakıldı. Denetimde toplam 7 ton su ürününe el konulurken, 8 kişiye toplam 40 bin lira idari para cezası uygulandı. El konulan 7 ton su ürününün mülkiyeti kamuya geçirildi. Su ürünleri denetimi yurt genelinde aralıksız bir şekilde devam edecek.
Beylikdüzü’nde mevzuata aykırı 7 ton su ürününe el konuldu
Av sezonunun açılmasının ardından su ürünleri denetimi hız kazandı. Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde yapılan denetimde mevzuata aykırı satışa sunulan 7 ton su ürününe el konuldu.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
En Çok Okunanlar
Rezillikleri diz boyuydu... İslam ve İslam'a aykırı hareket eden eden Fatma Soydaş hakkında soruşturma açıldı
Kahramanmaraş'taki okul saldırganının anne ve babasına istenen ceza belli oldu
Özgür Özel'in yeni partisi için kaç milletvekili istifa edecek, CHP'den Yeni Parti'ye kaç vekil katılacak?
Şehit Babası, İlahiyatçı bir lider Dr. Halil El-Hayye: Hamas Siyasi Büro Başkanı Seçilen Dr. Halil el-Hayye kimdir?
Ekonomistten altın borcu olanlara uyarı: Gram fiyatında bu seviyelere hazır olun
Ankara'da eğitim helikopteri düştü! İki yaralı var
CHP’de fiili bölünme resmileşti! Özgür Özel yeni partiyi duyurdu
Uzun yıllardan sonra… “Hayırdır İnşallah!” dedirten ziyaret! 3. Charles’tan ilk kez resmi cami ziyareti
Mamdani'den Trump'a meydan okuma! Netanyahu girdiği an tutuklayın
İspanya Başbakanı Sanchez’den dik duruş! “Tek başımıza durduramayız ama vazgeçmeyeceğiz” “Uğruna mücadele etmeye değer davalar vardır”