Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katılımıyla 1 Eylül’de açılan su ürünleri av sezonuyla birlikte denetimlere de ağırlık verildi. Bu çerçevede, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ekipleri, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Halinde ortak denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde balıkların belirlenen boy kriterlerine uygun olup olmadığına bakıldı. Bu kapsamda, mevzuata uygun olmayan 360 kasa istavrit, 47 kasa lüfer, 5 kasa tekir, 11 kasa kolyoz, 83 kasa bakalyaro, 12 kasa kırlangıç, 6 kasa dil, 2 adet kalkan, 3 adet sivriburun karagöze el konuldu. Canlı olan 1 adet ıstakoz da denize bırakıldı. Denetimde toplam 7 ton su ürününe el konulurken, 8 kişiye toplam 40 bin lira idari para cezası uygulandı. El konulan 7 ton su ürününün mülkiyeti kamuya geçirildi. Su ürünleri denetimi yurt genelinde aralıksız bir şekilde devam edecek.
Beylikdüzü’nde mevzuata aykırı 7 ton su ürününe el konuldu
Av sezonunun açılmasının ardından su ürünleri denetimi hız kazandı. Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde yapılan denetimde mevzuata aykırı satışa sunulan 7 ton su ürününe el konuldu.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
En Çok Okunanlar
Temel Karamollaoğlu ailesinin acı günü: Kardeşi Hakk'ın rahmetine kavuştu! Allah rahmet eylesin…
3 katılım bankası birleşiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Karadeniz’de Türk balıkçı teknesine saldırı: 1 kişi yaşamını yitirdi çok sayıda yaralı var!
Bir süredir sessizlik hakimdi! MHP'de bir il ve 13 ilçe teşkilatı daha feshedildi
Resmi açıklama geldi! Beşiktaş’ın teknik direktörü belli oldu
Fenerbahçe'de heyecanlandıran Greenwood gelişmesi! Sosyal medyadan takibe aldı
Bölgeye sahip çıkan Saadet Partili isim yetkililere çağrıda bulundu...Haziran ayı geldi sıcaklıklar normal değerlere ulaştı ama orasının yolu hala karla kaplı
O sırada yüzde 40 faizle boğuşan ülkemiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizin olduğu yerde bereket olmaz
Gazze'de esir alınan kahraman doktor Hüsam Ebu Safiyye’den haber var!
Tanıdınız mı? Kim bu delikanlı? Edebiyatımızın en özgün, en “kapalı”… ama en kalbe dokunan şairi