CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anma töreni çıkışında saldırıya uğradı.

Özel yanında kurmaylarıyla yürürken kendisine yaklaşan bir kişi Özel'in suratına sert bir darbe indirdi.
İŞTE O ANLAR:
ÖZGÜR ÖZEL'E SALDIRI SONRASI CHP'DEN İLK AÇIKLAMA
Olay yerinde saldırıyla ilgili ilk açıklamayı yapan CHP PM Üyesi Sezgin Tanrıkulu saldırgan hakkında "Bir utanmaz, bir alçak, bir provokatör. Kendisine 'Osmanlı çocuğuyum' diyen bir provokatör" ifadelerini kullanarak sert tepki gösterdi.

Daha sonra elden edilen bilgilere göre Özgür Özel'e yumruklu saldırıda bulunan şahsın Selçuk Tengioğlu isimli bir kişi olduğu ortaya çıktı.
Tengioğlu'nun sabıkasının bir hayli kabarık olduğu bilgisine ulaşılırken cinayet, aile içi şiddet, cinsel taciz, esrar içmek ve satmak, polise mukavemetten birçok kez gözaltına alındığı öğrenildi.




