Gendouzi ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, oyuncuyu bugün İstanbul'a getirecek. Fransız orta saha, sağlık kontrollerinden sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Sarı-kırmızılı cephede en heyecan verici gelişme savunma hattında yaşanıyor. Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki dünya starı Antonio Rüdiger için resmi adımların atıldığı kaydedildi. Oyuncunun da olası bir transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. (FOTOMAÇ)

Bordo-mavililer ayrıca Ümit Akdağ için Alanyaspor'un kapısını 4 milyon euro ile çalsa da, Akdeniz temsilcisi 6 milyon eurodan aşağı inmiyor. (TAKVİM)

Kadıköy'de gündem forvet ve kanat, ancak rakamlar cep yakıyor. Atalanta, Lookman için Fenerbahçe'den gelen 30+5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifini elinin tersiyle itti. İtalyan ekibinin 40 milyon euroda diretmesi üzerine pazarlıkların kıran kırana devam ettiği bildirildi. (FANATİK)

Szymanski cephesinde ise sular durulmuyor. PSV’nin 9 milyon euroluk teklifi reddedilirken, oyuncunun menajerinin Rennes ile masaya oturmak üzere Fransa'nın yolunu tuttuğu öğrenildi. (FANATİK)

Guendouzi hamlesi sonrası rotayı tamamen forvete kıran sarı-lacivertliler, Sörloth görüşmelerinde ciddi mesafe katetti. Ancak yönetim işi şansa bırakmıyor; olası bir pürüz durumuna karşı Nkunku ve Lookman ile temaslar kesilmiyor.(TAKVİM)

Galatasaray yönetimi sadece savunmayla kalmıyor; orta saha kurgusu için Gueye, Sarr ve Ederson üçlüsünden birini kısa sürede bitirmek için yoğun mesai harcıyor. (AKŞAM)

Öte yandan Barış Alper Yılmaz konusunda İngiltere'den gelen haberler yönetimin hesabını bozdu. Bournemouth'un 30 milyon euroluk teklifi, "Bu rakam yetmez" denilerek geri çevrildi. Sarı-kırmızılı kurmayların beklentisinin 40 milyon euronun üzerinde olduğu vurgulandı. (TAKVİM)

Samsunspor kanadında ise hareketli saatler yaşanıyor. Karadeniz ekibinin Capita, Emre Akbaba ve Umut Meraş'ı kadrosuna katmak istediği, hafta sonuna kadar bu isimlerde somut gelişmelerin yaşanmasının beklendiği ifade edildi. (FOTOMAÇ)

CSKA Moskova defterini kapatan Oğuz Aydın, Trabzonspor'un başında görmek istediği Fatih Tekke ile çalışma arzusunu gizlemiyor. Ancak iki kulüp arasında yaşanan problemler süreci sakız gibi uzatıyor. (AKŞAM)

Yorumlar
Editör Hakkında