Ülkemizin en çok takip edilen takımlarından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları taraftarları heyecanlandırıyor.
SÜPER LİG ARA TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTECEK?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) daha önce yayınladığı takvimde transfer sezonunun başlangıcını 5 Ocak 2026 olarak açıklamıştı. Ancak 5 Ocak - 10 Şubat 2026 olarak açıklanan tarihler, kulüplerden gelen talepler ve lig planlaması doğrultusunda 2 Ocak - 6 Şubat olarak güncellendi. Buna göre transfer sezonu 2 Ocak'ta başladı ve 6 Şubat'ta sona erecek.
İşte 7 Ocak Çarşamba transfer haberleri:
Süper Lig'de ilk devrenin sona ermesinin ardından Kulüpler, 2 Ocak 2026'da başlayan transfer döneminde transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Mevcut kadro içinse rota İspanya. Villarreal forması giyen Pape Gueye ile el sıkışıldığı, ancak kulübünün 40 milyon euroda direttiği vurgulandı. Masada 25+5 milyon euroluk bir teklif var ve Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu’nun transferi bitirmek için bizzat devreye gireceği kaydedildi. (TAKVİM)
Oğuz Aydın'ın, CSKA Moskova’nın yıllık 2.2 milyon euroluk cazip maaş teklifini reddettiği ortaya çıktı. Kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen oyuncu için Trabzonspor ve Samsunspor'un devrede olduğu aktarıldı. (FANATİK)
Sol bek bölgesi içinse Vasco da Gama’dan Lucas Piton ile prensip anlaşmasına varıldığı ancak olası bir pürüze karşı alternatiflerin de masada tutulduğu belirtildi.(TAKVİM)
Hücum hattı için Inter’in kapısını çalan Siyah-beyazlılar, Luis Henrique ile söz kesti. Ancak İtalyan ekibinin 1.5 yıllık kiralama için talep ettiği 5 milyon euro düşündürüyor. Yönetimin, satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde durarak bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı ifade edildi.(FANATİK)
Galatasaray cephesinde ise planlar hem bugüne hem de yaza yönelik yapılıyor. Leroy Sane hamlesine benzer bir strateji izleyen sarı-kırmızılılar, Manchester City'nin Portekizli yıldızı Bernardo Silva’yı yaz döneminde kadroya katmak için şimdiden düğmeye bastı.(FANATİK)
(FANATİK)Sarı-lacivertli yönetim, hücum hattını güçlendirmek için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Atalanta forması giyen Ademola Lookman için İtalyan kulübünün kapısı rekor bir teklifle çalındı. Fenerbahçe'nin, yıldız oyuncu için 5 milyon euro kiralama ve 30 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonunu içeren dev bir paketi kulübe ilettiği aktarıldı. (FANATİK)
Beşiktaş’ta gündem yoğun. Chelsea’dan Filip Jorgensen ile anlaşamayan yönetim, rotayı Sporting’in file bekçisi Rui Silva’ya çevirdi. Sol bek bölgesi içinse Vasco da Gama’dan Lucas Piton ile prensip anlaşmasına varıldığı ancak olası bir pürüze karşı alternatiflerin de masada tutulduğu belirtildi.(Milliyet)
Takımdaki yaprak dökümü ve olası vedalar da gündemde. Jayden Oosterwolde için Premier Lig ekibi West Ham United ve İtalyan devi Roma'nın devrede olduğu, yönetimin gelen teklifleri değerlendirme aşamasına aldığı belirtildi.(FOTOMAÇ)
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Cenk Tosun ve Rodrigo Becao içinse Kasımpaşa’nın istekli olduğu, özellikle Cenk’in İstanbul’da kalmak adına bu teklife sıcak baktığı ifade edildi. (FANATİK)
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Cenk Tosun ve Rodrigo Becao içinse Kasımpaşa’nın istekli olduğu, özellikle Cenk’in İstanbul’da kalmak adına bu teklife sıcak baktığı ifade edildi. (FANATİK)